Tuloksia Vaille Valio

Huh, onpas taas päivitystaukoa, vaikka on tapahtunutkin :)

Viime torstaina valmennuksen ekat treenit. Rossilla seuraamista, luoksepäästävyys ja hyppy.
Seuraaminen tehtiin pelkästään henkilöryhmässä pyörimällä. Kävi haistelemassa ryhmän henkilöitä, mutta reippaasti seurasi kuitenkin. En kieltänyt haistelusta, Roms kun ei turhan reipas ole vieraiden ihmisten suhteen. Ei siis valittamista, loppuun seurasi oikein mallikkaasti.
Luoksepäästävyys, ihmiset käveli ohi, kukaan ei tullut ihan iholle. OK, vilkaisi ohi kulkevaa, mutta ei ollut ahdistunut.
Hyppy. Ensin käsimerkki, mikä kiellettiin. :D Sitten vein namia muutamaan otteeseen hypyn toiselle puolelle ja Roms sai palkan suoraan hypystä. Lähdetään vahvistamaan näin hyppyä. Periaatteessahan Roms osaa liikkeen, mutta tarvitsee vielä paljon vahvistamista.

Tiistaina käytiin möllitokoilemassa IKK:n hallilla. Ropponen mölleili ALO-luokassa. :)
Luoksepäästävyys 10. Ulla oli tuomarina, eli no problem tämän suhteen. :)
PM 9, olin ihan vieressä, etäisyys max. 2m ja kehuin välillä hiljaa. Aika normaali 2min. Vähän oli levoton ja kävi lonkalle, mutta kesti kuitenkin. :)



Seuraaminen kytkettynä 9½, yksi lisäkäsky ("uuh iihana A!" T.Rossi), mutta muuten oli HIENO !


Vapaana seuraaminen 10, pärskii kun mun treeniliivin nauha paukuttaa nenille. Pärskisin minäkin tuossa tilanteessa. Mutta hieno Roms silti!


Maahanmeno 9½, on just niin hieno kuin Rossi vain osaa. Uuden tekniikan opetteleminen on suunnitelmissa. 




Luoksetulo 9½, ei törmännyt! Vähän oli vino, mutta ihan ok. :)



Liikkeestä seisominen 9½, stoppi saisi edelleen olla mun makuun napakampi ja ennakoi istumisen. Tää istumisen ennakointi pitää ottaa tehotreeniin!



Roms säikähti hyppyä vähän, kun liikkuri toi sen. Mutta kuten videosta näkyy, ei paljoa jäänyt muistelemaan asiaa! Hypystä saatiin 9½.

Kokonaisvaikutus 9
Yhteensä 190,5/200p ja luokkavoitto ! Ai että olen ylpeä! Rossi teki kaiken juuri niin hyvin kuin osasi, ei stressannut vieraasta hallista ja oli kaiken kaikkiaan oikein loistava! Mitään vieraiden ihmisten aristelua ei ollut myöskään, vaan meni reippaasti kaikkien luokse! Kyllä pikkurakki on sitten vaan hieno! ♥ Arvostelu oli mun mielestä vähän löysää, mutta paikkamakuuta lukuunottamatta olisi tuo ollut ykkönen myös virallisissa kisoissa. Tästä on hyvä jatkaa !

PS. Osallistuimme arvontaan! :)

 http://i.imgur.com/MfH9OBq.png
 

Kommentit

  1. Moi. Arvostelu ei ollut löysää voin sanoa! Yritin löytää virhettä kovasti,en löytänyt. Super suoritus! Usko vaan koiraan se kyllä osasi! Et edes palkannut sitä kovasti nameilla ja leluilla ,siitäkään ei pisteitä voinut pudottaa:( En kyllä keksinyt mitään ei positiivista tuosta möllistä!Tuohon hypyn vahvistukseen en varmaan itse käyttäisi namia? Menee sitten helposti nenä maahan kun namia ei olekkaan ! Koitappa vaikka lelulla mielummin??Tämä vain vinkiksi;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulla :) Hyvä pointti tuon hypyn suhteen, laitetaan korvan taakse!

      Poista

Lähetä kommentti