Jotain suurta ja kaunista täytyy tapahtua..

Nyt kun on Cruftsin reissu saatu blogiin asti, niin voi alkaa kertaamaan arkielämän juttuja. :) Hih, pakko hehkuttaa täälläkin, ensi viikolla viimeistään saapuu meille vihdoin oma DoGATEasy turvaveräjä autoon. Kyllä sitten kelpaa kesä reissata! :)

Rossin kanssa on treenattu, enemmän tai vähemmän innokkaasti. :D Tokokokeeseen on pari viikkoa aikaa ja alan olla jo koko kokeen perumisen kannalla. Roms ei vaan ole valmis, se on 1,5-vuotias kovapäinen murkku-uros, joten en ole yhtään vakuuttunut siitä, että kisaaminen olisi fiksua. Katsotaan nyt, on tässä vielä pari päivää aikaa pohtia..


Kävimme ennen pääsiäistä Rossin kanssa mätsärissä, jossa oli vain miestuomareita. Roms vähän pakitteli tuomaria, mutta antoi kuitenkin tutkia ja katsoa hampaatkin. Saimme sinisen nauhan ja sijoituttiin sinisten parhaiden kehässä neljänneksi! Koiria oli kuitenkin pelkäästään meidän luokassa parisen kymmentä! Go Roms!
Kevään ja kesän näyttelykalenteria on täytetty ahkerasti. Rossi on nyt ilmoitettu Hyvinkään ryhmänäyttelyyn 27.4. Aikataulut ilmestyivät pari päivää sitten. Meinasin tipahtaa tuolilta, lagottoja oli ilmoitettu 25! Osasin odottaa paljon koiria, mutta mun paljon oli 10-15 koiraa.. Noh, lähdemme koittamaan onneamme. :) Lisäksi Rossi on ilmoitettu Haminan näyttelyyn 12.5.. Siellä Ago ei mene vielä veteraaneihin, mutta ilmoitin jonkin hetken mielihäiriön johdosta myös Papan valioluokkaan :D Jälkeenpäin muistan Agon pelänneen joskus Haminassa penkkien selkänojien paukkumista, toivottavasti tällä kertaa ei tuule :D


Eilisen noutotreeni, älkää välittäkö taustaäänistä :DJa tottelemattomuutta :)

Maaliskuussa lenkkeilimme paljon jäällä. Koirilla oli tilaa temuta ja Rossikin oli iltaisin suorastaan rauhallinen, mikä ei ole mitenkään itsestäänselvyys..Pappa jaksaa vielä juosta - ja paljon :)

Agostini täyttää toukokuussa kahdeksan.. Vähän tanakassa kunnossa vaan :)

Rossi 1,5 v

Kommentit