Mistä on täydellinen viikonloppu tehty?

Tämä on niitä viikonloppuja, kun muistaa miksi laittaa kaikki rahansa ja aikansa tähän harrastukseen!

Vietin viikon kovassa kuumeessa ja viikonloppukin näytti alkuun vähän jännältä, ehditäänkö parantua vai ei. Onneksi kuume lähti kuitenkin laskuun ja lauantaina oltiin Hyvinkäällä täydessä iskussa!
Esitettäväni oli Rossin lisäksi espanjanvesikoira Luke (Cimix Luke Skywalker), joka osallistui sekä ryhmänäyttelyyn että espanjanvesikoirien erikoisnäyttelyyn. Ryhmiksessä Luke sai erittäin hyvän ja sijoittui luokassaan neljänneksi heti erinomaisten saaneiden koirien jälkeen, jättäen taakseen muutaman eh:n saaneen koiran. Tämä oli jo pieni yllätys meille, Luke kun on varsin paljon kevyempi kuin muut kehässä olleet perrot. Erkkarin puolella poika yllätti vielä vähän enemmän saaden erinomaisen ja nousten isossa avoimessa luokassa luokan kolmanneksi! Nyt on Luke kesätaukonsa ansainnut! :)

Rossi teki kyseisessä näyttelyssä debyyttinsä Suomen kehiin. Tuomarina meillä toimi erittäin mukavan oloinen Monika Cyperling Puolasta. Lagottoja oli ilmoitettu hurjat 25 kappaletta, joista uroksia 6.
Roms esiintyi taas reippaasti :) Tuomarin tullessa tutkimaan säpsähti hieman, mutta tuomari osasi toimia juuri oikein käyden kyykkyyn ja jutellen mukavia koiralle. Rossi painelikin suoraan tuomarin syliin ja antoi pusunkin kaupan päälle! Hienoa Rossi! Tämä oli ensimmäinen ja tärkein tavoitteemme :) Rossi saikin erinomaisen ja jatkoi kilpailuluokkaan toisen nuorten luokan uroksen kanssa. Tein itseni taas kyllä niin ensikertalaisen näköiseksi taatusti, kun tuomari englanniksi kertoi sijoitukset, Heidi ja Johanna kiljaisivat kentän laidalla. Itse jotenkin ajatuksissani ajattelin että me oltiin toisena ja kysyinkin Heidiltä että siis voitettiinko me :D Jenni Thö Ensikertalainen :D
Parhaasta uroksesta kilpaili 4 koiraa meidän lisäksi, mm. valioluokan uros. Niin vain meidän Italian perämetsien mies tuli, näki ja voitti :D Tämähän tarkoitti myös sitä, että Roms otti vastaan ensimmäisen serttinsä, ensimmäisestä Suomen näyttelystään! Sitten odoteltiinkin narttujen arvostelua. Nartut voitti Gewitter La Kantarelli, josta tuli samalla uusi Suomen muotovalio - Onnea! Rossin rotukehien valloitus sai ansaitseman päätöksen kun tuomarimme valitsi sen vielä Rotunsa Parhaaksi ! En kyllä olisi vielä aamulla uskonut, salaa toki olin sitä serttiä toivonut! :)
Jäimme Heidin ja Petrin (team Whesteam's) kanssa odottelemaan ryhmiä. Heidi vei Rossin ryhmissä kehäänkin kokeeksi, mitä pieni mies tuumaa, kun minä en olekaan hihnan päässä. Roms oli siinä vaiheessa päivää jo aika väsy, joten ihan parasta terää ei enää nähty, mutta hienosti selvittiin kuitenkin. :)

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/923089_457991224290552_803501466_n.jpg

Pitkän päivän jälkeen suuntasimme DogMobilHouse II kohti Lahden messuhallia, jonka pihassa oli tarkoitus yöpyä. Heidi ja Petri jatkoivat sunnuntaina näyttelyiden parissa, kun me Rossin ja Veikon kanssa siirryttiin vähän toisenlaisiin geimeihin, Rossilla oli MH-luonnekuvaus. Varsinainen kuvaus olikin, mutta siitä lisää kunhan saan ladattua videot netin puolelle... :D

Kiitos Johannalle kyydistä Hyvinkäälle ja kiitos Heidille ja Petrille kaikesta, odotan innolla kesän team Whesteam's reissuja ;)

Kommentit

  1. Vau!!!Superisti onnea pikku Rossille..Onnea!Te teitte sen:) En kyllä ole epäillytkään sitä!

    VastaaPoista
  2. Onnea sertistä, tulkoon niitä vielä monta lisää! (:

    VastaaPoista

Lähetä kommentti