Näyttelyitä näyttelyiden perään


https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/553935_10200130337556288_84221047_n.jpg
Kansikuvapoika Rossi Hiphei, hengissä ollaan edelleen, on vaan vähän kiirusta pitänyt. :)

Viime sunnuntaina pakattiin Niinan Volvoon 6 koiraa ja 5 ihmistä ja lähdettiin kohti Haminan näyttelyä. Hieman oli ahdasta, mutta hyvin mahduttiin :D Lagottoja oli ilmoitettu kehään 10 kappaletta ja kaikki olivat paikalla. Tuomarina toimi norjalainen herrasmies Arne Foss, josta ei kyllä mitään pahaa sanottavaa omasta puolestani. Roms sai hyvin itsensä näköisen arvostelun, laatuarvosanan EH (erittäin hyvä) ja voitti luokkansa (kaksi koiraa). Ropponen jännitti vähän miestuomaria ja yritti pakitella. Loppujen lopuksi seisoi kuitenkin kiltisti ja antoi katsoa myös hampaat. Ollaan siis edistytty, pienin askelin, mutta kuitenkin! :)

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/248276_434049370025079_1029790542_n.jpg
Ropponen näyttää kieltä koko koiranäyttelytouhulle! Kuva Petri/Pasada

 Ago esiintyi ensimmäisen ja viimeisen kerran valioluokassa saaden erinomaisen, muttei SA:ta (sertifikaatin arvoinen). Pappa sijoittui luokassaan toiseksi. Myös Agon arvostelu oli juurikin totuudenmukainen, super temperament maininta tuo hymyn huulille. :) Ja viimeinen lause "vain hieman liikaa kaikkea" on kyllä niin totta :D Ago on raskas rotunsa edustaja, omaan makuuni liiankin raskas rakenteinen. Hyvä, että myös tuomarit osaavat rokottaa siitä :)
Vaikka koirat eivät Haminasta menestystä niittäneet, niin LPKY:n junior handlerit tekivät sen koirienkin edestä. Lauantaina Johanna oli Päivän Paras junnu, sunnuntaina Miisa oli PP1 ja Viivi PP2! Lisäksi muillekin tytöille sijoituksia, huikeeta ! Ollaan me Niinan kanssa jotain tehty oikein! ;)

Maanantaina suunattiin Rossin kanssa mätsäriin Korkea-Ahoon. Rompposta jännitti tuomari, mutta saatiin kuitenkin punainen nauha ja päästiin kuuden parhaan joukkoon! Hyvä Roms! :) En tiedä onko Rossissa "Sitä Jotain", minkä takia se on nyt viime mätsäreissä noussut lähes poikkeuksetta sijoituksille, tai ainakin jatkoon. Sillä on pitkä kaula, kauniit kulmaukset ja se liikkuu hyvin. Se myös halutessaan osaa esiintyä kaikin puolin näyttävästi, mutta aina ei ihan huvita. :P Tiedä häntä, mulle tuossa koirassa on "Sitä Jotain" ja pidän siitä aivan valtavasti kaikin puolin

Hmm. Joko Youtube tai blogger koettelee mun hermoja. Tarkoitus oli kaiken näyttelyhömpötyksen jälkeen esittää videota Rossin kotipihatokoilusta, mutta jostain syystä en saa niitä liitettyä tähän. :( Pitänee yrittää myöhemmin uudelleen.

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/942057_10200139752991668_1950608755_n.jpg
Tiedättekös mitä tämä(n pitäisi) tarkoittaa ;)Kommentit