Ihan pikkuisen näyttelyjuttuja vielä

Vaikka kuinka lupasin, ettei nyt hetkeen tulisi näyttelypostauksia, niin pakkohan se on eilisen mätsärin menestyksestä mainita :)
Roms oli Kymen setterien ja pointterien mätsärissä BIS 3 ! :) Jaksoi esiintyä kivasti ja malttoi pönöttää paikallaan, tuomaria oli vain ihan vähän jännä, mutta ekan kopeloinnin jälkeen ei enää haitannut senkään vertaa. Go Roo ! :)

Tallinnan reissun terdellä
Kotona ollaan hömppäilty tokoa ja voi, kuinka olenkaan iloinen kaiken sen työn ja tuskan jälkeen, mikä meillä Rossin kanssa noudon alkeissa olikaan, kun nyt Rom noutaa sekä kahden kilon puukapulaa, että metskua! Työ ei ole ollut turhaa :)

2 kilon kapula ja 18 kilon Rossi
Tiistaina käytiin Teijan kanssa Haukkiksessa treenaamassa. Rossi aloitti uimahypyillä ja jatkoi ihan oikean tottiksen parissa. Ei valittamista, alokasluokan liikkeet alkavat nyt olla sillä tasolla, millä tahdon kisatessa niiden olevan. Myös paikkamakuu sujui, matka ei ollut pitkä ja aika oli lyhyt. Ehkä me vielä päästään kisaamaan tänä vuonna :) Tällä hetkellä suunnitelma on 1 alo1 ja sitten avoimeen ja sieltä koulari. Toki tässä on vielä monta muuttujaa, mutta periaatteena olkoot se, että kisataan vasta varmasti valmiilla koiralla.

"Vielä 5 minuuttia, pliiiiiis !"

Kommentit