Kun ei oo elämäst kerenny viel puoliikaan kokee, voi ihan luvalla olla vaan nuori ja sokee

Korkattiin torstaina jälkikausi ja mulla heräsi toivo, meno ei ollut yhtään niin mahdotonta kouhkaamista, kuin vuosi sitten. Jälki oli lyhyt, laitoin paljon ruokaa, jos se rauhoittaisi menoa ja auttaisi keskittymään. Ei Rossi juurikaan syönyt, mutta jäljesti kuitenkin kivasti, osasi jopa kulman. :)
Noh, nuolaisin ennenkuin tipahti, seuraavana päivänä pidempi jälki ja vähemmän ruokaa, oli aivan järkyttävää kimpoilua ja viimeistään SportsTracker kertoi karun totuuden, että oltiin aika kaukana alkuperäiseltä jäljeltä. Loppujen lopuksi kannoin koiran pois metsiköstä, kun se enää poukkoili ihan miten sattuu ja lähti kulkemaan ihan omia polkujaan. Otan kyllä osan syystä omille niskoillenikin, SportsTracker paljasti myös, etten itse ollut liikkunut suoraviivaisesti vaan palloillut sinne sun tänne.
Seuraavalle jäljelle taas ruokaa enemmän, vaikka ei niitä söisi, mutta jos se tuo malttia niin hyvä. Mun täytyy myös itse suunnitella jälki paremmin ja tehdä siitä suoraviivaisempi.


Illalla oli tokoryhmän treenit. Rossilla ohjelmistossa luoksetuloa, hyppy, nouto ja paikkamakuu.
Aloitettiin luoksetulolla, käskytettynä. Malttoi odottaa käskyä, vauhti oli hyvä, eikä edes törmännyt. Tuli eteen ihan vähän vinoon, mistä korjasin. En turhaan ole vielä ottanut edestä sivulle tuloa, Roms osaa sen kyllä tarvittaessa. Otin toisen toiston lyhyellä matkalla, jolloin tuli hyvin eteen.
Seuraavaksi nouto, edelleen hihnassa häiriössä. Ensimmäisellä kerralla palautti ravilla, muuten ok. Lähdin pakittamaan Rossin tuodessa kapulaa, toiveena se, että lisäisi vauhtia. Satu neuvoi olemaan pakittamatta ja vain kehumaan kun koira lähtee tulemaan kapula suussa luokse. Kokeiltiin näin toinen toisto. Roms varasti, mutten puuttunut siihen. Rossi nosti kapulan hyvin, kehuin ja TADAA se lähti palauttamaan laukalla. Hienoa Pompom! :)
Hyppy, namilautanen toiselle puolelle (lelua en uskalla edelleenkään häiriössä laittaa, ettei lähde rälläämään). Ei valittamista, vähän vahvistamista hyppykäskyyn, niin ollaan senkin osalta kisavalmiita.
Hypyn jälkeen Rom autoon lepäämään ja lopuksi paikkamakuu. Rossi reunimmainen, uros toisella puolella. En mennyt kauas ja kävin palkkaamassa silloin tällöin. Yhdessä kohtaa näytti vähän siltä, että olisi saattanut keksiä jotain hauskaa, mutta kröhäsin vähän, niin heräsi omista maailmoistaan ja makasi hyvin. Ei välittänyt vaikka toisesta reunasta käytiin vapauttamassa koirat. Hyvä Roo! :)

Kommentit