Olin ylpee, se sopi kylkeenTaas yksi näyttelypostaus.. Lupaan, että seuraava kirjoitus kertoo sitten jostain muusta kuin näyttelyistä :D

Vietimme aurinkoisen sunnuntaipäivän Tallinnassa, Eestin Voittaja näyttelyssä. Mukana olivat Rossi ja Frida (Whesteam's White Esteem). Frida aloitti meidän näyttelypäivän ollen jälleen kerran ROP ja saaden kolmannen EEW-tittelinsä. Onnea Heidi! :)
Päivä oli todella kuuma, helleraja paukkui ihan huolella. Vähän jännitti, että jaksaako Roms tehdä yhtikäs mitään, mutta yllättävän hyvin skarppasi kehään. Tuomarina oli Annaliisa Heikkinen. Rossi vähän jännitti tuomarin tullessa tutkimaan, mutta antoi kopeloida hyvin, eikä mun tarvinnut pitää kiinni sen kummemmin. :) Seisoi vähän huonosti, en tiedä miksi tahtoo vetää itseään keinuhevoseksi (etujalat liian eteen) ja liikkuikin vähän laiskasti, mikä nyt johtui varmasti säästä. Saatiin kuitenkin erinomainen, muttei SA:ta. Arvostelu oli varsin hieno:
"Lovely type and right proportions. Good head and expression. Well angulated front and rear. Good coat, moving well"
 Mun oli pakko käydä kysymässä tuomarilta, mistä SA jäi kiinni, koska arvostelu oli niin hyvä. Hieman yllätyin, koska syy oli se, että Roms on vielä kropaltaan niin kehittymätön. Mun mielestä se on nyt alkanut saamaan massaa ja olen jopa pelännyt sen kasvavan ns. yli. :D Noh, tämä oli kyseisen tuomarin mielipide, pitää katsoa josko veisin Rossin hänelle Suomen puolella uudelleen.

Rauman sert
Rossin arvosteluissa ovat kerta toisensa jälkeen toistuneet samat asiat, eli
Hyvä tyyppi
Hyvä pää ja ilme
Hyvät kulmaukset sekä edessä että takana
Hyvä turkki
ja hyvät liikkeet
Ilo on omistaa kaikinpuolin erinomainen koira
Helpompaa koiraa ei reissussa voisi olla. Roms nukkui häkissä tai jaloissa ja se pärjäsi myös näyttelyn jälkeen ravintolan terassilla kun käytiin syömässä. En olisi ikinä uskonut, mutta siinä se makasi jaloissa rauhallisena. :) Kotona Pom onkin sitten kaikkea muuta kuin helppo ja rauhallinen :D

Kommentit