En aio tuhlaa aikaani juoksemal muiden käskyst, elän täs nyt

Omituisia nämä vapaat viikonloput, sitä ei oikein tiedä edes mitä tekisi. :D Eilen illalla jokatapauksessa tokoiltiin pikkuporukalla kisatreeniä. Rossi veti kaikki alon yksilöliikkeet. Seuraamisen olisin toivonut olevan napakampaa ja luoksetulo olisi ollut kiva ilman törmäystä, mutta muuten ihan jees setti. Kisakalenteria on selattu ja paikkamakuuta treenattu, Rossi on viime aikoina kestänyt makuulla! :)


Tänään käytiin Jasminin kanssa Tapiksella vähän treenaamassa ja uittamassa koirat. :) Tosin vain Rossi ui, Domi tyytyi kahlaamaan. :)

Piirre, josta pidän Rossissa eniten, on ehdottomasti sen työmoraali. Vaikka tänäänkin oli kuuma, se teki silti pirun hienoa seuraamista yhtään laamailematta. Toki tämä tarkoittaa myös sitä, että mun pitää olla erityisen tarkka, etten vahingossakaan laita koiraa liian koville ja aiheuta sille esimerkiksi lämpöhalvausta. Rossin todellisuuden taju kun on hieman kyseenalainen. :)

Hetkittäin epäilen, että Domi osaa oikeasti lentää :D
Jälki ei ole edistynyt alkuhuuman jälkeen. Kepit löytyvät ihan hyvin kun treenataan esineruutumaisesti (tallattu alue missä X määrä keppejä), mutta esim. tänään, kun tein jäljen (5 keppiä, vanheni 2 tuntia), niin keppejä nousi vain 3 (nekin aika taistelun takana). Muutenkin oli ihan ihmeellistä hahhuilua. Toivottavasti Rossi oli vain väsynyt päivän aktiviteeteista. Olin jo niin iloinen, kun homma alkoi sujumaan ja nyt on varsin kova pettymys, kun lupaavan alun jälkeen ei ollakaan enää edetty yhtään niinkuin toivoisin. Ehkä tuijotan loppu illan peiliin ja kiroan hiljaa mielessäni omaa kädettömyyttäni. :)

Kommentit