Pohjosen poika ei tyttöjä pelkää..

 Taas on blogi jäänyt vähän unholaan... Tuntuu vain, että koko ajan on hirveästi hommaa ja mitään ei oikeastaan ehdi tehdä. Ollaan me silti ehditty pyörähtää näyttelyjutuissa, sekä virallisissa, että epävirallisissa.

Pari viikkoa sitten keskiviikkona oli LPKY:n vuotuinen handler-kilpailu, johon osallistuin senior handler-luokkaan Rossin kanssa. Voitimme Rompposen kanssa oman sarjamme, mutta Best of Best kisassa jäimme sijoittumatta. Roms sai BoB kehässä jonkun ahdistuskohtauksen, ilmeisesti säikähti äijähandlerin voittajaa. :( Muuten olen tyytyväinen suoritukseemme, Roms ei kenottanut keinuhevosena, mitä se on viime aikoina tahtonut tehdä. Kilpailun voitti Heidi Fridan kanssa ja junior handlerin seuranmestarina palkittiin Stefi Turbon kanssa. Onnea! :)

Saman viikon torstaina pakattiin DogMobilHouse2 ja suunnattiin pohjoiseen näyttelyturneelle.
Perjantaina oli 8-ryhmän erkkari Haukiputaalla. Lagotot tuomaroi Irina Poletaeva (Suomi), jonka tiedettiin olevan tiukka. Edellisenä viikonloppuna Mikkelissä yksikään uros ei saanut SA:ta. Tuomari piti linjansa, eikä myöskään tässä näyttelyssä yksikään uros ollut SA:n arvoinen. Meidänkin oli tyytyminen erinomaiseen. Siispä pyhitimme perjantain shoppailulle. ;)


 Lauantaina Rossi näytti parhaita puoliaan ruotsalaiselle Moa Perssonille, joka hänkin on tunnettu varsin tiukkalinjaisena tuomarina. Moa kohteli koiria kauniisti, mutta esittäjille (ainakin omalla kohdallani) oli varsin tyly. :D Myös tämän päivän tulos oli erinomainen, mistä olin todella iloinen. :) Muuten arvostelu oli hyvin koirannäköinen, mutta hämmästelin kommenttia siitä, että silmät saisivat olla tummemmat. Rotumääritelmässä sanotaan "Iiriksen väri vaihtelee okrasta pähkinänruskeaan ja tummanruskeaan karvapeitteen väristä riippuen." Mun mielestä Rompposen silmät eivät ole mitenkään erityisen vaaleat, vai mitä mieltä olette?
 Lauantain kuitenkin kruunasi tiimimme huikea ryhmäkehämenestys ! Frida (Whesteam's White Esteem) voitti valtavan 1-ryhmän tehden rodun historiaa! Mulla tuli ihan tippa linssiin kehän laidalla, ihan uskomaton fiilis! :)


 Sunnuntai oli näyttelyturneemme viimeinen päivä. Olin jo ajatellut, etten vie Rossia enää kehään miestuomarin takia, mutta viime hetkellä kuulimme, että tuomari olisi suht ymmärtäväinen myös vähän ujompien kaverien kanssa. Rossi saikin tuomarista ikävän ahdistuskohtauksen ja tämän takia saimme erittäin hyvän. Jälkeenpäin harmitti, että vein kehään, mutta nyt tietää ainakin, ettei Rossia ilmoiteta miestuomareille ihan hetkeen - jos koskaan. Naisten kanssa ei mitään ongelmaa ole, lauantaina Moa myös mittasi jokaisen koiran, eikä Rossi siitäkään hätkähtänyt. :)

Nyt ollaan näyttelytauolla syyskuulle asti, itse lähden vain turistiksi lagottojen erkkariin ja mahdollisesti Heinolassa olen hihnan päässä ehkä hieman yllättävänkin koiran kanssa. ;)

Kommentit