Perin pelimiehen perinnön, kiitos faijalle siitä, anna mulle Kuuraketti, tää maailma ei riitä

Eilen lähdimme aamusta Rompposen kanssa matkaan kohti lagottojen erikoisnäyttelyä. Kiire meinasi matkalla iskeä, mutta onneksi on konepellin alla kolmattasataa hevosta. ;)


Olin luvannut esittää Rossin velipojan Puccin (Vespucci). Pucci olisi mieluummin istunut kuin seisonut, mutta selvisimme kunnialla. Pucci sai erittäin hyvän ja sijoittui luokassaan neljänneksi kuudesta koirasta. Pucci on käynyt nyt kahdesti näyttelyssä, saanut erinomaisen ja erittäin hyvän sekä sijoittunut luokassaan. Molemmat näyttelyt ovat olleet vieläpä erikoisnäyttelyt, eli todella hienosti on velipoikakin pärjännyt. :)


Pucci on muutenkin todella reipas ja sosiaalinen luonne. Veljeksissä oli paljon samanlaisia piirteitä ja ilmeitä. Toisistaan eivät vain erityisemmin pitäneet, toimeen tulivat, mutta vähän tahtoi mennä machoilun puolelle.
Ylipäätänsä koirat tulivat hyvin toimeen, vaikka sateen takia ahtauduimme pieneen telttaan koko Come Se-perhe.
Esitin myös Putun (Come Se Avrei Freccia Avanti), joka sai myös EH:n. Meidän porukasta kehässä olivat myös Nube (Mighty Monegat's Ferdinando Fern) PEK3 sekä Zeta (Come Se Avrei Zampe d'Orsa) ERI.
Rossi esitti taas helppoa ja kivaa turistia, se nukkui rauhassa häkissään, kerjäsi ruokaa ja rapsutuksia tai istuskeli mun sylissä retkituolissa. Päivän aikana 4 vierasta miestä sai rapsuttaa sitä pienen tutustumisen jälkeen, loppujen lopuksi Rossi oikein vaati rapsutuksia, herkkuja tai leikkihetkeä vierailta. Naisiin Roms suhtautui heti reippaasti. Ollaan siis edistytty, tämä oli Rompposelle hyvää "harjoitusta".
Oli kiva nähdä kaikkia ja toivottavasti ensi vuonna tavataan taas vähän isommalla porukalla. :) Erityisen kiva oli nähdä Seraa, joka on mun suuri rakkauteni. Vaikka Seran pentua en saanut, sain onneksi Rossin, joka muistuttaa Seelistä hämmästyttävän paljon, valkoista otsatukkatupsua myöten.
Vinkvink, jos joku on vailla reipasta kiharaista harrastuskaveria, niin suosittelen kurkistamaan tänne.

Tänään kuulin surullisen uutisen, Agostinin nuoruusvuosien paras ystävä oli nukkunut pois tämän kuun alussa. Yksi ehdottomasti erikoisimmista koirapersoonista, jonka olen tuntenut. :) Lepää rauhassa NestoriKommentit