Sain enemmän kuin mitä uskalsin toivookaan

Wau, ei voi muuta sanoa. Rossi on nyt treenannut muutaman päivän tunnaria, tässä tyylinnäyte eiliseltäRossi on tehnyt ulkona tähän mennessä 5 tunnaria, jokaisella kerralla tullut oma ! Sisällä oman hajun paikantaminen oli selkeästi vaikeampaa, täällä kun meidän haju on varmasti todella voimakas. Pitää nyt treenata maltillisesti, ei liian helppoja, jotta mielenkiinto säilyy, muttei myöskään liian vaikeita, ettei hermostu ja ala keksimään omia variaatioitaan liikkeestä. Tunnari kun on varsin herkkä liike, sen pilaaminen voi käydä uskomattoman nopeasti..

Tyyppiä väsytti jouluna

Tänään käytiin Ullan REMISA-hallissa treenaamassa. Rossille uusi paikka, mutta hyvin toimi silti. :)
Seuraaminen, askelvaihdoissa piippasi, muuten hyvä. Käännökset olivat näppäriä ja kontakti pysyi.
Liikkeestä maahanmeno, ok, toivoisin vähän nopeamman, mutta vissiin kaikkea ei voi saada. :)
Liikkeestä seisominen, ok.
Hyppy, ensin karkasi hypylle, mutta seuraavat hyviä. Pitää muistaa kokeissa olla napakkana.
Nouto, mälvi kapulaa. Tehtiin seuraamista kapula suussa, ei pyöritellyt. :)
Kiitos Ulla, että saatiin tulla treenaamaan ja ennenkaikkea kiitos neuvoista :)

Agon piparihaaste. Tämän parempaan ei vain pysty. :D

 Lumet ja pakkaskelit antavat edelleen odottaa itseään, joten Agostini joutui trimmerin alle. Yllättävän helposti pitkä terä (9,5mm) meni turkista läpi. Vielä vähän jäi leikkaamatta, mutta sitten lupaan kuvamateriaalia. :)

Pappis esittelee valopantaa

 Katselin äsken tavoitteita, joita asetin tälle vuodelle. Noh, en juurikaan voi kehuskella niiden toteuttamisella. :D

Agostinin tavoite on edelleen pysyä reippaana ja terveenä papparaisena. Veteraani-ikä tulee toukokuussa ja jos Pappa on hyvässä kunnossa ja turkissa, niin voitaisiin jossakin näyttelyssä käydä veteraaneissa pyörähtämässä, ilman mitään tulostavoitteita. :)

Ago pysyi reippaana ja terveenä. Käytiin kolmessa näyttelyissä, joista kaksi veteraaneissa. Haminassa VAL ERI2, Kotkassa VSP ja ROP-veteraani ja Vantaalla VSP-veteraani. Ei siis huonosti ollenkaan! :)

Rossin tavoitteet ovat sitten vähän korkeammalla.
Toko- kisaamaan, vähän fiiliksestä riippuen joko yhdellä ykkösellä avoimeen tai TK1. Jos vauhtiin päästään, niin myös TK2. Ei pitäisi olla mahdotonta, mutta ei pidä sanoa. :D PK- BH-koe heti keväällä tai alkukesästä. Jäljestämiseen varmuus ja menoa vähän rauhallisemmaksi. Tottis kuntoon, esineruutu aluilleen. Näyttelyt- muutama näyttelykäynti Suomessa/ulkomailla ilman kummempia tulostavoitteita. Arkielämä- remmirähjäyksestä eroon! Mahdollisimman paljon ihmisten ilmoilla kulkemista ja varmuutta vieraiden ihmisten lähestymiseen. Arkielämässähän Rossin varautuneisuus ei näy oikeastaan mitenkään. Lenkeillä se ei väistä ihmisiä tms., ne tilanteet joissa se ahdistuu ovat niitä, kun ihminen hakee siihen kontaktia. Ja toki Rossillekin toivotaan tervettä elämää. :)

Rossi ei kisannut tokossa. Ehkä ensi vuonna :D
Rossi ei myöskään suorittanut BH-koetta :D Jäljestämiseen saatiin vihdoin loppusyksystä rauhaa, ruualla, kuinkas muuten. Tottis, joo, mitkä eteenmeno ja esteet? Muuten käsittääkseni ihan hanskassa. Esineruudusta osaa etsiä sukkaa ja lapasta, riittääkse? :D
Näyttelyissä käytiin monta kertaa Suomessa ja kerran ulkomailla. Pari serttiä, yksi vara-sert, kasa erinomaisia ja toinen samanlainen erittäin hyviä. Tässä kohtaa siis ylitettiin tavoite!
Remmirähjäyksestä ei olla eroon päästy, mutta ollaan me otettu edistysaskelia. Nyt ohitukset sujuvat ehkä 50-50.  Rossi on nykyään myös avoimempi vieraita, varsinkin naisia kohtaan. :) Tyyppi on ollut myös perusterve, vaikka pari päivää sitten olikin vatsavaiva.

Kirjoittelen vaikka ensi vuoden tavoitteet seuraavassa postauksessa, jospa se motivoisi päivittämään blogia vähän useammin. :)

Kommentit

  1. Fiksu Rossi! :) Tunnari on kyllä raivostuttava liike kaikkineen paloineen...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti