Haaremi haussa

Pikainen päivitys ja muutama kuva, kun saatiin vihdoin vähän luntakin. :)


Tunnaria ollaan edelleen treenailtu aina kun on valoisaan aikaan ehtii. Ei mitään uutta sen suhteen, Rossi tekee rautaisella varmuudella. :)

Mulla on aivan järisyttävä näyttely-, kisa-, treeni- ja pentukuume, vaan valitettavasti aikaa ja rahaa ei ole. :( Katsoin jo yhden ulkomaan näyttelyreissunkin, nyt pitäisi vain saada joku matkaseuraksi. Vinkvink :D


Ilmoitin itseni myös kasvattajakurssille, tästä se ura urkenee... :D En tiedä haluanko kotiin narttua, urokset ovat enemmän omaan makuun, mutta sijoitusnarttu ei olisi mahdoton idea. Valitettavasti sellaiselle kodin löytäminen tuntuu olevan kiven alla. Ja toki kasvattaminen tuo harrastukseen aivan uudenlaista vastuuta. Kurssin käymisestä ei kuitenkaan haittaakaan ole, eikä se velvoita kasvattamaan, joten mikä ettei. Nyt odotellaan vielä vahvistusta, että mahdunko vielä kurssille, vai jäänkö odottamaan syksyyn. :)

Ja loppuun vielä.. Seuramme FB-sivuilla heräsi keskustelu seuramme sisäänpäinkääntyneisyydestä, kuppikunnista jne. Osittain sen seurauksena parikin ihmistä ilmoitti etsivänsä omaa treeniporukkaa ja nyt minä voisin olla yksi heistä. Tosin haluan tehdä sen ainakin aluksi hieman yksityisemmin, eli näin blogin välityksen kautta. Näkeepähän samalla, kuka tätä blogia oikeasti lukee. :D
Eli hakusessa olisi treeniporukka, n. 4-5 koirakkoa mun ja Rossin lisäksi, lähinnä tokoon, mutta koska itsellä on kiinnostusta myös PK-jälkeen, niin mahdollisesti senkin puolen asioita voitaisiin treenata. Tavoitteena treenata ainakin kerran viikkoon porukalla, kerran kuussa olisi kiva pitää koetreenit (liikkuri, tuomari yms..). Hakusessa tavoitteellisia, alokas-avoimen luokan koirakoita, mutta jos ei muuten porukka kasaan tule, niin mulle passaa kyllä ylemmän luokan koiratkin (Ulla... ;)). Itsellähän tulee kuitenkin treenattua myös niitä ylempien luokkien liikkeitä. Edellytyksenä pitäisin kisavalmiutta, koirakon tulisi olla jo kisannut tai sitten aikomus kisata tänä vuonna. Ja nimenomaan siis tokossa. :)
Jos kiinnostus heräsi, ilmoittautua voit porukkaan vain sähköpostilla jenni.heikkinen(at)hotmail.com
Omaa kuppikuntaani odotellen... ;)

Kommentit