Tärkeintä on, että pysyy itse kartalla

Huh, blogin ulkoasua hieman päivitetty, mitäs pidätte? :) Vielä Agon sivua pitäisi päivittää.

Yhtään ei Rossi omi tavaroita.. :D
Uusi vuosi meni ihan hyvin, Roms vähän jännitti raketteja, mitä ei ole aiemmin tehnyt. Suostui kuitenkin ulkoilemaan ja kauempaa kuuluvat raketit eivät pelottaneet, mutta meidän kotimme päällä räjähtäneet aiheuttivat läähätystä. Toivottavasti Rossille ei ole tulossa mitään laajempaa ääniarkuutta..
Agon uusivuosi meni hyvin. Ulos se ei suostunut neljän jälkeen menemään, mutta nukkui kuitenkin sisällä, kunhan joku ihminen oli lähellä.

Ago ei tykännyt trimmausideasta ja vaan pakeni äidin hoiviin
 Muuten ollaan menty perusmeiningeillä, treenattu tunnaria (onnistumisprosentti edelleen 100), käyty Haukkulaaksossa tekemässä koemainen treeni, käyty jäljellä ja lenkkeilty metsässä.

Koemainen treeni meni ihan hyvin.
Seuraamiset ok, täyskäännöksissä jäi, mistä sitten kerran huomautin, olkoot kuinka koetreeni tahansa. Skarppasi hyvin.
Maahanmeno hyvä.
Luoksetulo oli hieno. Vauhdikas, ei törmännyt tai hypännyt vasten, tuli suorasti eteen, sivulle tuli myös hyvin.
Seisominen ok, otti askeleen sivuun, muuten hyvin.
Hyppy. Noh.. :D Olin jättänyt kasan leluja ja muuta roinaa kentän laidalle, kun ei treeniliiviin mahtuneet. Rossi hyppäsi käskystä hypyn ja jatkoi matkaansa lelujen luokse. :D Tuli kutsusta luo (hetken punnitsi vaihtoehtoja :D). Uusi yritys, hyppäsi, meinasi lähteä taas lelujen luokse, mutta pysähtyi käskystä. Heitin palkaksi patukan ja sitten leikittiin. :)
Hyvin kesti vire, selkeästi tarvitsee kuitenkin vielä treeniä, koska alkaa vaatimaan palkkaa mm. hyppimällä vasten.

Jäljellä oli korkea vire, mutta hyvin malttoi kuitenkin. Pari kertaa nosti pään jäljeltä, mutta jatkoi sitten. Hetkittäin meinasi mennä ryysimiseksi, mutta yrittelin vähän jarrutella, mikä tuntui auttavan. Jos lumet eivät tule, niin pitäisi treenata tätäkin enemmän. Ehkä tiistaina uudestaan? :)

Uuden vuoden seuralainen väsähti loppujen lopuksi :)

Ja kaipa niitä tämän vuoden tavoitteita pitäisi kirjata ylös...

Agostinilla olkoon tavoitteena pysyä terveenä ja iloisena papparaisena, voidaan jossain näyttelyissä veteraaneissa pyörähtää. Jos innostuisi vaikka ulkomaille? :D

Rossilla vähän kunnianhimoisemmat tavoitteet, kuitenkin pilke silmäkulmassa. Viime vuotisetkaan eivät täyttyneet, joten ei paineita tällekään vuodelle.
Näyttelyt - valioksi. Tämä on ainut ehdoton. Tosin kun tuomareita olen katsonut, niin keväällä on 2 tai 3 näyttelyä joihin Rompposen voisi ilmoittaa.
Toko - kisaamaan. Jos paikkamakuu saadaan kuntoon niin debyytti voisi olla maaliskuussa? Myös ylempien luokkien liikkeet kuntoon.
PK - ehkä BH-koe, jos ollaan valmiita. Treenaillaan jälkeä rauhassa, ilman paineita. Positiivista jos saataisiin jälki edistymään niin, että voitaisiin vähentää ruokaa. Mutta kuten sanottu, ei paineita. :)
Ja ennenkaikkea tavoitteena pitää Rossi terveenä ja yhtä iloisena ja leikkisänä kuin tähänkin asti. Jatketaan ohitustreenejä ja yritetään kasvattaa luottamusta vieraita kohtaan.

Eiköhän siinä ole tavoitteita kerrakseen. Toivottavasti saan nauttia näiden koirapoikien kommelluksista vielä tämänkin vuoden, rakkaat ystävät.

Kommentit

  1. Ulkoasu on mun makuun tosi kiva, mutta blogikirjotuksen tekstin vois vaihtaa johonkin selkeämpään fontin ollessa ehkä turhan korumaista tähän tarkotukseen. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pelkäsin vähän samaa. Eiköhän jossain kohtaa siirrytä taas tavalliseen fonttiin. :)

      Poista

Lähetä kommentti