Vapaapäivä = treenipäivä

Tänään on jäljestetty, lenkkeilty ja tokoiltu.
Kotipihassa tunnari, ensimmäistä kertaa toi väärän. Olin lisännyt matkaa, johtuiko siitä, vai oliko kapulassa mun haju, kuka tietää. Otettiin lyhyemmällä matkalla toinen, mikä onnistui. Onnistuneesta tottakai runsas palkkaus. :)

Jälki meni hyvin,  meno oli rauhallista, pari rynnähdystä lukuunottamatta. Saa nähdä päästäänkö ikinä eroon ruuasta jäljellä, en edes uskalla ajatella namittomia pätkiä, voin kuvitella miten rynniminen palaa samantien.

Jäljen jälkeen Tapikselle. Aloitettiin paikkamakuulla, n. minuutti ja kymmenen askelta. Pää pyöri kuin hyrrä, mutta paikallaan kesti.
Liikkeestä maahanmeno ja seuraamisen käännökset. Yritän treenailla maahanmenoihin vauhtia ja käännöksiin napakkuutta. Ilmeisesti treeni alkaa puremaan ja kaupanpäälle Rossi tekee töitä niin kovalla asenteella, että häntä paukuttaa mua polvitaipeisiin. :D
Tunnari, ekaa kertaa muualla kuin kotipihalla. Ensin pari yhden oman etsimistä heinikosta, sitten rivistä. Kävi rivin kaikki kapulat läpi ja toi oman. Hieno suoritus. :)
Nouto. Teemana vauhtia palautuksiin ja hyvä ote. Vauhtia ainakin oli, treeniin siirtyi myös ei-saa-varastaa osuus. :D Eikä mälvänyt, voi johtua myös kilon kapulasta, ei ole varaa mälviä, tai kapula tipahtaa. Mitenhän tokokokeissa, taitavat kapulat olla vähän kevyempiä kuin kiloisia. :D Meidän kevyempien kapuloiden päälle kaatui kesällä dieseliä ja ne ovat olleet käyttökiellossa, saa nähdä häviääkö haju (ja maku) ikinä vai onko edessä uusien kapuloiden osto.. Koiraharrastus ei ole välineurheilua, eipä :D


Jylhäkallion kuningas lepää :D

Kommentit

Lähetä kommentti