Mul on niin paljon mun mielessäin

Treenattu Korrin oppien mukaan ja voih, kyllä koiran kouluttaminen voi olla vaikeaa. Välipalkka tuntuu kuitenkin rassaavan Rossia, tänään se alkoi komentohaukkua mua paikkamakuusta, mitä ei ole ikinä tehnyt. Eli välipalkat nyt jätetään kuitenkin pois, mutta loppupalkka on kuitenkin vain sosiaalinen. Kokeeseen ei ilmoittauduttu, tahdon olla varma (tai ainakin varmempi) tuon paikkamakuun suhteen.


Ago oli meillä myös hoidossa sunnuntaista perjantaihin. Pappa on kyllä kaikessa helppoudessaan ihana. Yhtään ei tarvitse itse stressata siitä koirasta, se ei lähde mihinkään, sitä ei kiinnosta muut koirat, se on vanha ja viisas. Ja vähän hupsu. :)
Ago myös "suojeli" Rossia irtokoiralta, mennen irtokoiran ja Rompposen väliin rauhoittamaan tilannetta. Se ei provosoinut kumpaakaan, vaan tyynesti seisoi räyhäroopien välissä. Valitettavasti irtokoira kuitenkin onnistui kiertämään meidän ympäri saaden aikamoisen hässäkän aikaiseksi, vaikkei onneksi tullut edes iholle. Ja tälläkin oli pässi omistaja, joka ei kertaakaan kutsunut koiraansa luokse, eikä pitänyt mitään kiirettä koiransa kytkemiseen. Mua ärsyttää tuollaiset ihmiset ihan suunnattomasti, saattavat omankin koiransa vaaraan vastuuttomalla toiminnallaan!


Kommentit