Meiän hetki on just, siit on pakko nauttii


Viiden päivän vapaat alkavat pian olemaan ohi ja työt kutsuvat. Yhtään ei helpota tieto siitä, että seuraavat vapaat vietetään matkustamalla toiselle puolelle Suomea juhlimaan miehen sukulaisen rippijuhlia. :D Romps menee mun vanhemmille hoitoon, en tiedä kumpaa kauhistuttaa enemmän, äitiä vai mua. :D


Vapaiden aikaan treenattiin tottista ja tänään jäljestettiin kaatosateessa. Romps on alkanut kestää paikkamakuussa ja perjantain treenien jälkeen se on tehnyt töitäkin ihan asenteella. Katselin jo koekalenteria, mutta järkevällä etäisyydellä ei ole heinä-elokuussa yhtään sopivaa koetta. :( Miestuomareille en vielä alokasluokassa uskalla, myöhemmin en usko niidenkään olevan ongelma. Muuten kisaamaan ei olisi edes kiire, mutta ensi vuoden sääntömuutos kummittelee.

Jälki meni ihan ok, pellolla, tunnin vanha, 2 kulmaa ja joitakin tyhjiä askelia. Aika alussa sekoili yhdessä kohtaa ja tuli perusasentoon, näytin jäljen paikan ja lähetin uudestaan, mistä jatkoi hyvin. Ensimmäisessä kulmassa pyöri hetken, mutta lähti oikeaan suuntaan. Toinen kulma kuin oppikirjasta, ei valittamista. Tyhjät ok, joskaan ei muutenkaan juuri syönyt nakinpalasia. Ahne koira, joka ei kuitenkaan ole ahne. Silti se oli varastanut takin taskusta nakit sillä aikaa, kun olin ostamassa ruokaa tyypille.

Papsu kävi maanantaina hierojalla ja vihdoin alkavat pahat jumit olla takanapäin. Enää oli tasaisesti pieniä jumeja siellä täällä, Ninan ohjeet olivatkin jatkaa mökkiliikkumista. :D Agostini onkin ollut taas todella pirteä ja touhukas, innolla odotan meidän rallytokokurssia! :)

Kommentit