Ei niin hyvät aksatreenit

Tämän viikon agilityt eivät menneet putkeen, oikeen millään mittarilla.
Rossi ei muistanut mitään viime viikolta. :D
Lisäksi se kahden hyppyesteen jälkeen törmäsi pöytään. Tarkoitus oli siis jatkaa matkaa hyppyjen jälkeen niin, että palkkaan rossin lelulla parin metrin päässä. En tajunnut edessä olevaa pöytää, liikuin kai jotenkin pakittamalla ja yhtäkkiä Romps kolahti pöytään, huusi ja roikotti takajalkaansa pelottavasti. Säikähdin puolikuoliaaksi, mutta onneksi, onneksi, selvittiin säikähdyksellä. Pienen hieronnan, jalan ravistelun ja ulkona taluttamisen jälkeen liikkui normaalisti. Mitään henkistäkään traumaa ei tuntunut jäävän, vaan touhusi niinkuin ennenkin, ei varonut esimerkiksi pöytää. Ropposen parhaita puolia, mitä sitä menneitä muistelemaan..

Kun tultiin takaisin halliin, yksi ryhmän koirista rälläsi pitkin hallia (myötätunnot omistajalle, minä jos kuka tiedän miltä se tuntuu...). Koira hyökki myös Rossia kohti, onneksi sain Rossin jalkojen väliin, käsi silmille (laumanvartijakikka!) ja toisella jalalla yritin pitää koiran loitommalla. Välillä Roms murisi, mutta yllättävän hyvin oli hallinnassa. :)
Ropponen teki vielä pöydän päälle laitetulla puomin alasmenolla vähän kontaktia ja muutaman suoran putken. Koko ajan seurasin sen liikkumista, mikä oli onneksi ok.

Toivotaan että tulevat treenit sisältäisivät vähän vähemmän ylimääräistä äksöniä.


Voi rakas Ruppunen <3

Kommentit