Hei, hän syntynyt vauhti kallossaan!

Nyt voi maanantaitakin odottaa ihan uudella innolla! Tänään oli Rossin ensimmäinen agilitytunti. :)
Meille sattui onneksi kouluttajaksi entuudestaan tuttu Nea, eli ei tarvinnut ihan perusjuttuja (esim. palkkaamista) hinkata, vaan päästiin heti treenaamaan esteitä.

Aloitettiin yhdestä matalasta hypystä, ensin kutsuen ja sen jälkeen yhtä matkaa molemmin puolin, eli koira oikealla ja vasemmalla. Apuna käytettiin namialustaa, eli veto eteenpäin. Varsinkin Rossin kaltaiselle koiralle, joka on tottunut tekemään tottista lähellä ja aina vasemmalla.. Ropposella ei ongelmia hypyssä.

Seuraavaksi putkea samaan tapaan kuin hyppyä, molemmin puolin lähetettiin koira putken läpi namialustalle. Jälleen hyvin irtosi, voin kertoa, en varmaan tulevaisuudessa tule kestämään millään perässä... :D

Sitten otettiin taas hyppyä, nyt kahden hypyn suoralla. Intoa oli, kerran jopa karkasi, Nea oli hyvin ajantasalla ja nappasi palkat pois. Taas ohjattiin molemmilta puolilta, ja mitä osasin ja ehdin katsoa niin hyppytekniikkakin ok. :)

Lopuksi vielä pöytä, vauhti oli kova, mutta yli ei menty. Liekö pöytää enää kisaradoilla nähdään, mutta tuskin treenistä haittaakaan on. 

Lopputulema, tuo koira antaa aina vaan enemmän ja enemmän, joka kerta. Se oli jälleen ihan liekeissä, veikkaan että ei paljon tarvitse motivaatio-ongelmasta huolehtia :D

Tarkoitus olisi jatkossakin tehdä aina maanantaisin pieni yhteenveto treeneistä, vai onko tällainen selostus (ilman kuvia) puuduttavaa luettavaa? :)

Kommentit

  1. Joo, ehdottomasti joka maanantailta kooste!
    P.s. Pix or didn't happen!!! Ja video ois vielä kivempi.

    VastaaPoista
  2. Voi kyllä sitä pöytää vielä kisoissa näkyy, harvoin, mutta kuitenkin. Kesällä oli Tornion kisoissa ruotsin puolelta tuomari ja hänellä oli kakkos ja kolmosluokkien kahdella agiradalla pöytä ja ykkösissä toisella agiradalla :D

    VastaaPoista

Lähetä kommentti