Sä oot vaan niin spesiaali

Jos en ole ikinä maininnut, niin mulla on taatusti maailman paras mies. :) Joulu tuli tänä vuonna aikaisin ja eilen meille kotiutui mulle uusi läppäri. Jospa blogi heräisi kuolleista tämän seurauksena. :) Täytyy ehkä myöntää, että saatesanat läppärille olivat "saat ainakin tehtyä ne koulutehtävät". Ja ehkä osasyyllinen oli myös se, että saatoin ehkä seurata muutamaa koirablogia kepon koneelta, mistä tämä ei ollut kovin mielissään. :D
Toivottavasti tiedossa olisi myös blogin ulkoasuremppa, jos vaan joskus ehtisi...


Viime sunnuntaina taas tokoilua hallivuorolla. Rossi oli ihan pihalla, haahuili ja nuuskutti pohjaa. Hetken pään seinään takomisen jälkeen vein Rossin autoon odottamaan. Hetki autossa teki ihmeitä ja yhdessä tekeminen alkoi taas maistua. Tehtiin seuraamista, noutoa, kaukoja ja pari stoppia. Kun toipilasta ei voi liikaa rasittaa, niin stoppia ja noutoa voi tehdä samalla kertaa, jättää vain kapulan takapalkaksi. Oli muuten hyvä pysähdyskin. :D


Maanantaina agilityssa tehtiin pussia, mikä Rossia ensin vähän kummastutti. Onneksi Ropponen ei vähästä järkyty ja sinne se painui pussiinkin, vaikka viimeisellä kerralla pussin reuna tiputettiin jo aika aikaisin alas. Lisäksi otettiin pituutta. Rossi kehitti erilaisia variaatioita esteen suorittamisesta kuten
-kiipeä esteen yli
-kaada mahdollisimman monta palikkaa
-peruuta esteelle ja kaada palikoita
-hyppää esteen yli
Luovuus ei ole pahaksi... :D
Loppuun otettiin myös putkea, Rossi alkoi jo irtoamaan mutkaputkeen kivasti! :)
Muut tekivät myös keppejä, mutta koska mä olen päättänyt opettaa kepit 2x2-menetelmällä ja seuran hallilla ei sellaisia keppejä ole, niin treenit painottuvat kotiin. Tosin nyt ei olla otettu yhtään keppejä edes kotona, ettei rasita jalkaa liikaa.


Rossille on varattu ensi viikolle aika Kouvolaan, ortopedian spesialistille Esa Kestille. Jospa Kesti löytäisi syyn sille jalan kiertoliikkeelle. Jos ei, niin yksi vaihtoehto voisi olla vaikkapa osteopaatti.. Piruvie tuo koira tulee kuntoon vaikka se vaatisi tilin tyhjennyksen. Onneksi on vakuutus. :D

Huomenna olisi tarkoitus mennä Teijan kanssa Tiina Bångin tokokoulutukseen kuunteluoppilaiksi. Kyseinen kouluttaja on mulle tuntematon, mutta mielenkiinnolla menen seuraamaan koulutusta, täytyy ottaa muistiinpanovälineet mukaan.
Lauantaina Rossi osallistuu LPKY:n liikkurikurssille harjoituskoiraksi avoimeen luokkaan, mikäli jalka on ok.
Sunnuntaina näillä näkymin lähden Jyväskylän näyttelyyn turistiksi, sieltä pitäisi tulla tuliaisia, mitä täytyy blogin puolellakin esitellä. Ja ei, ne tuliaiset eivät ole karvaisia, vaan limenvihreitä... ;)

Kuvat puhelinkuvia. :)

Kommentit

 1. Heippa!
  Meillä Hempukalla on myös takajalan kiertoliikettä, kiepsauttaa ravatessa vasenta takajalkaa aina ulkokautta. Meillä tosin se johtuu selän sakralisaatiosta, ja Rossihan on kuvattu terveeksi (?).
  Hempukan elämää se ei haittaa, eikä kukaan muu sitä huomaa, paitsi minä ja fyssari. Ei edes näyttelytuomarit. Hempukalla siihen ei auta mikään, ihan samalla tavalla se kiepsauttaa sitä, vaikka oltaisiin oltu juuri fyssarilla tai pidetty kuukausi agilitytaukoa.

  Toivottavasti Rossilla se johtuisi jostain jumista, eikä olisi mitään vakavampaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rossillahan todettiin tällä käynnillä myös mahdollinen LTV1, mikä tuskin tulee aiheuttamaan ongelmia. LTV on valitettavan yleinen lagotoillakin.

   Toivottavasti selkä ei jatkossakaan vaivaa Hempukkaa sen kummemmin! :)

   Poista
 2. Meillä mentiin pari päivää sitten ensimmäistä kertaa pussi, tosin vahingossa, kun koira valitsi putken sijaan sen pussin. Eipä siinä ehtinyt mitään tehdä, pussin sisäänkäynnistä kuului jarrutusäänet, kun koira huomasi, että olikin hiukka pimeämpi putki tällä kertaa... Siinä mietin, että kääntyköhän se nyt takaisin sieltä vai jatkaako loppuun ja juoksin pussin loppupäähän aikeissa avata se koiralle, mutta niin se vaan olikin jo itse tulossa sieltä ulos. Seuraavalla kerralla sitten jos vähän harkitummin. :)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti