Kuin karhuemo pentujaan...


Niin meni joulu ja vuoden vaihde. Monta kertaa olin jo avannut blogin, mutta tekstiä ei vain syntynyt. Rossi on rasituksen jälkeen kevennellyt jalkaansa, treenannut höpöhöpö-tyyliin jälkikeppien ilmaisua (voi kuinka onnellinen se on ollutkaan♥), käynyt hallilla hömppäilemässä. Agostinikin kävi hallilla, se on kyllä hämmentävän hyvä muistinen, pari kertaa treenatut rallytoko-liikkeet olivat hyvin hallussa. :)


 Uusi vuosi vaihtui vähän hämmentävissä merkeissä. Ago oli ollut rauhallinen, muttei suostunut menemään ulos ja jossain vaiheessa iltaa tuli sitten pissat sisälle. Jännitin Rossin uutta vuotta, se kun viime vuonna tutisi koko uuden vuoden paniikissa. Noh, tänä vuonna se höristi korviaan lenkillä kuuluneille muutamalle paukulle. Kun ensimmäiset kovemmat räjähdykset kuuluivat sisälle, Rossi juoksi ikkunaan karjumaan. Seuraaviin se ei enää jaksanut reagoida ja kun kuuden jälkeen siirryimme uuden vuoden viettoon maalle, oli Ropponen ollut ihan valmis lähtemään lenkille häntä heiluen. Maallakaan kuuluneet paukut eivät hetkauttaneet. 


Kaipa se on myös käytävä viime vuodelle asetetut tavoitteet läpi...

Agostinilla olkoon tavoitteena pysyä terveenä ja iloisena papparaisena, voidaan jossain näyttelyissä veteraaneissa pyörähtää. Jos innostuisi vaikka ulkomaille? :D
Ago kävi yhdessä näyttelyssä ollen ROP-veteraani. Paps on pysynyt hyvässä kunnossa, joskin saanut pari tiukasti pysyvää ylimääräistä kiloa.. Mieli on virkeä ja jalat kantaa, joten mikäs Papsulla on ollessa :D

Rossin tavoitteet...
Näyttelyt - valioksi.
Noup :D Kaksi näyttelyä - kaksi EH:ta. 
Toko - kisaamaan. Jos paikkamakuu saadaan kuntoon niin debyytti voisi olla maaliskuussa? Myös ylempien luokkien liikkeet kuntoon.
Yksi koe - yksi ALO1 hienoilla pisteillä. Sitten se paikkamakuu taas hajosikin :D Ylemmät luokat ruutua ja kaukoa lukuunottamatta ok, nyt odotellaan uusien sääntöjen myötä liikkeiden suoritusohjeita. Uudet säännöt otetaan ainakin täällä innolla vastaan!
PK - ehkä BH-koe, jos ollaan valmiita. Treenaillaan jälkeä rauhassa, ilman paineita. 
Ei BH:ta, paikkamakuu ei ole valmis. Jälkeä treenailtiin, keppien ilmaisu edistyi eniten!
Ja ennenkaikkea tavoitteena pitää Rossi terveenä ja yhtä iloisena ja leikkisänä kuin tähänkin asti. Jatketaan ohitustreenejä ja yritetään kasvattaa luottamusta vieraita kohtaan
Tämä on se surullisin kohta. Marraskuussa lievien oireiden perusteella mentiin lääkäriin ja saatiin nivelrikko tuomio. Rasituksen jälkeen jalka on pari kertaa oireillut, onneksi kipulääkkeet ja lepo auttavat. Itselle oli aika kova paikka, kun terveeksi tutkittu onkin sairas. Edelleen tulee päiviä, milloin tulevaisuus tuntuu mustalta, mutta toivottavasti valoa on tunnelin päässä. Olen ollut yhteydessä Helsingin yliopiston eläinlääketieteelliseen tiedekuntaan, katsotaan mitä sieltä vastataan.
Muuten Rossi on aikuistunut, sen remmiräyhäys on helpottanut hiljalleen. Vieraiden ihmisten suhtautuminen on aikalailla ennallaan, omaan tahtiin kun tutustuu niin kaikki on hyvin. Naiset on ihania, miesten kanssa tosiaan vaatii hetken tutustumisen.


Ensi vuodelle ei kummempia tavotteita, olisi kiva jos koirat olisivat kivuttomia, plussaa jos päästään harrastamaan. Agolle katsottu rallytokokoe, mikäli kunto kestää hyvänä. :)

Kommentit