Eli kun mä nostan levelii, mun nexti taso on heavenii

Millainen oli meidän vuosi 2015? Mitään tavoitteita en asettanut viime vuodelle, mutta siitä huolimatta (vai ehkä juuri siksi?) saavutettiin ihan mukavia tuloksia.

Käytiin toukokuussa yhdessä näyttelyssä. Tuomari rakastui Rossiin ja teki siitä valion ja ropin. Ago oli turkittomana pu4 ja rop-veteraani. Kannatti ajaa yksin 450km suuntaansa. :)
Pojat olivat ilmoitettu myös toiseen näyttelyyn, mutta samalle päivälle sattui ystäväni hautajaiset, joten se reissu peruuntui.

Kesä meni pentu-uutisia odotellessa, valitettavasti tällä(kään) kertaa ei onni suosinut.

Elokuussa kävin erkkarissa esittämässä lauman CS-lagottoja. Menestystä ei meidän porukalle tullut, mutta pääasia oli viettää kiva kesäpäivä yhdessä. :)

Syksyllä palattiin Rossin kanssa tottelevaisuuskokeiden pariin, ensin vähän heikommalla suorituksella ( video ), kahdesta seuraavasta kokeesta saatiinkin ykköset ja koulari TK1.
Käytiin myös Elina Kempin tokokoulutuksessa, jossa ruutu viimein loksahti paikalleen. Tykkäsin Elinasta kouluttajana tosi paljon, suosittelen lämpimästi muillekin. Osallistuimme myös Marianne Forsellin koulutukseen, mutta siitä me ei saatu niin paljoa irti.

Marraskuussa matkattiin Helsingin yliopistolle näyttämään lonkkaa ja Roms läpivalaistiin kutakuinkin kokonaan. Lonkan nivelrikko ei ollut edennyt. Samalla otettiin myös viralliset selkäkuvat, joista paljastui LTV4. Onneksi tämä ei mitä todennäköisimmin vaikuta tulevaisuuteemme mitenkään.

Messarista Zeta sai hienon arvostelun, muttei sijoittunut edes kilpailuluokassa.



Vuosi 2016 alkaa pennun odottamisella. Toivottavasti tänä vuonna saadaan pissatassu taloon.

Rossi aloittaa tokovalmennuksen helmikuussa Etelä-Karjalan Koiraurheiluhallin alla.
Ago aloittaa samassa puljussa seniorikoiratreenit (jos saan äidin suostuteltua kustantamaan lystin :D).

Olemme suunnitelleet Come Se -porukan kanssa näyttelyreissun alkukesään. Lisäksi ollaan tietysti edustettuna myös erkkarissa elokuussa.

Myös OnniDog-tapahtumaa harkitsemme syyskuulle.

Lisäksi KnowHau ry järjestää koulutuksia ja tapahtumia ympäri vuoden. :)

Kommentit

  1. Jes, rotutovereita! Okeei, meillä perro/lagotto, mutta sanotaan nyt rotutoveriksi silti:D

    Voi hitsi, teillekin pentu tulossa, ihan epäreilua, mulla on kauhee pentukuume, mutta kaikki muut vilauttaa kovasti punaista valoa. Ei siis pentua mulle, höh:(

    Hymy Hännässä

    VastaaPoista

Lähetä kommentti