This moment, we own it

Aprilian kanssa elämä on lähtenyt rullaamaan omalla painollaan. Pentu nukkuu, riehuu, nukkuu ja taas riehuu. Olemme käyneet Mustissa ja Mirrissä, treenikentällä ja mun vanhemmillani. Rilla rrrrakastaa ihmisiä (ja ihmiset rakastavat karvapalloa).
Mustissa ja Mirrissä Rilla kulki häntä pystyssä (olimme tosin suunnasta hetkittäin erimielisiä), se tassutti epäröimättä myös liukuovista.

Aprila 8 vk

Aprilia osaa tulla kutsuttaessa luokse. Itseasiassa nimensä kuullessaan se lopettaa mitä ikinä olikaan tekemässä ja juoksee riemuissaan luokse. ♥


Tänään pidetään välipäivä, käydään korkeintaan kuuntelemassa maantien melua. Asumme onneksi sekä junaraiteiden että maantien läheisyydessä, äänet kuuluvat melko hyvin ihan meille kotiinkin. 


Rossin kanssa on vähän tokoturhaumaa. Tahtoisin kisaamaan, mutta A) kokeita ei lähistöllä juuri ole B) kun niitä on, on sovittu jo muuta kyseisille päiville. Jankataan siis samoja asioita ja vaikkei se Rossia suoranaisesti haittaa, niin omaa motivaatiota se hieman syö.
Onneksi meillä on älyttömän kiva valmennusryhmä Etelä-Karjalan Koiraurheiluhallilla, Rossin paikallaolot on saatu pelastettua sinnikkäällä työllä, Katin valvovien silmien alla. En malta odottaa, että päästään Aprilian kanssa aloittamaan pentukurssi Katin ohjauksessa. :)

Kuvat: Jasmin Pyykkö http://domibostoni2.blogspot.fi/

Kommentit