Kovimmat tyypit on mokailevii, uudestaan rohkeesti yrittävii

Käytiinpä sitten Rossin kanssa tokokeessa, avoimessa luokassa. Vaikka suorituksen yleisilme oli parasta Rossia pitkästä aikaa, ei tuloksilla juhlittu tällä kertaa. :D Tuomarina kokeessa oli Tommi Varis. Kyllä, Rossi osallistui miestuomarille, eikä edes paineistunut! :)

Paikalla istuminen: 0 - Istui noin 10 sekunttia ja ryntäsi riemuissaan luokse. Ei näin.
Seuraaminen: 8,5 - Älyttömän hyvä! Treeneissä on oltu vähän päiväkävelyllä, mutta nyt ainoa virhe oli ääntely askelsiirtymissä, mikä oli odotettavissa. Mutta kaikki käännökset, myös juoksusta oikeaan tehty, olivat tosi kivoja. Lisää tätä!
Liikkeestä seisominen: 9,5 - Sivuaskelia seisahtumiseen. Ei mitään uutta auringon alla, pitäisköhän treenata :D
Luoksetulo: 10 - Täysiä eteen, ilman törmäämistä. Ihmeitä tapahtuu. :D
Liikkeestä istuminen: 0 - Meni maahan.
Ruutu: 8 - Meni ihan oikeaan reunaan, makasi liki nauhan päällä. Kaksoiskäsky maahanmenoon.
Noutaminen: 8,5 - Roiski kapulalle -> pitää alkaa treenata siistejä nostoja
Kauko-ohjaus: 9,5 - En ymmärtänyt liikkurin merkkejä, onneksi Tommi ei siitä sakottanut. :D
Hyppy: 0 - Kiersi, WTF, ei ole ikinä koskaan milloinkaan tapahtunut, meidän varmin liike!
Merkin kierto: 0 - ei bongannut merkkiä alkuunkaan. Lähti ruutuun, kiertämään liikkuria jne.
Kokonaisvaikutus: 9

Ainut mikä harmittaa on paikallaolo. Sen eteen on tehty ihan tuhottoman paljon töitä, se on treeneissä kestänyt tosi vaikeita häiriöitä yms. En tiedä oliko vire korkea vai ottiko paineita vieraista koirista. Niin tai näin, en uskalla kokeeseen ilmoittautua ennenkuin saadaan varmuutta vieraissa paikoissa, vieraiden koirien kanssa. Muut virheet oli työtapaturmia, niitä sattuu. Lisää treeniä, koska "Vaik joskus mennee pieleen, mut paina tää sun mieleen, vaikka sä möhlit huolella, aina mä oon sun puolella" :D


Pennun kanssa päästiin sitten tutustumaan Hattulan eläinsairaalaan.
Rilla alkoi sunnuntai-iltana ripuloida, seassa oli myös verta. Pian koko pentu meni vaisuksi, eikä noussut ylös kuin kakkaamaan tai pissaamaan. Myös kuume oli korkea (39,95).
Paikallinen päivystäjä ei meitä halunnut/voinut ottaa vastaan joten hetken tilannetta seurattuani ja mm. Terhiä konsultoituani, lähdettiin pienen kanssa matkaamaan kohti Hattulaa.

Perillä oltiin yöllä kahden aikaan ja onneksi Terhi tuli tueksi ja turvaksi mukaan. Siellä pennusta otettiin verikokeita ja laitettiin tippa koipeen. Kotiin päästiin lähtemään viiden aikaan, Rilla oli jo hieman pirteämpi joskin edelleen kaukana omasta (hetkittäin rasittavan vilkkaasta) itsestään. Koska meillä olisi ollut kolmen tunnin matka kotiin, päästiin kasvattajan tykö yöksi.
Aamulla Rim oli jo selkeästi pirteämpi ja uskallettiin lähteä kotia kohti. Varuiksi varasin ajan Lappeenrantaan vielä lääkärille. Mitään huolestuttavaa ei enää ollut havaittavissa, joten enää ei tarvinnut jäädä nesteytettäväksi.
Keskiviikkona käytiin kontolliverikokeissa. Tulehdusarvot olivat edelleen hieman koholla, joten menemme jälleen maanantaina lääkäriin.
Tähän mennessä laskun loppusumma on jo yli 500€, edessä on tosiaan vielä ainakin yhdet kontrolliverikokeet. Meillä onneksi on vakuutus, eli saadaan edes osa kuluista takaisin. Taas hyvä muistutus siitä, että pennun hankintahinta on vain pieni osa siitä rahasta, mitä koiraan tulee tulevaisuudessa menemään.
En voi kuin kiittää Aprilian kasvattajaa, joka ajoi seuraksemme eläinlääkärille, joka majoitti meidät yöksi ja on muutenkin ollut tukena. ♥
Nyt pikkuinen on jo oma raivopäinen itsensä, eikä sairaalareissusta muistuta kuin ajellut tassukarvat, jotka näkyvät myös kuvissa. :D


Kommentit