Taas mennään rahan takii, ei rakkaudest lajin, vaan rahan takii


No ei vaines, koiraharrastusta ei kyllä kukaan tee rahan takia. :D Tänään ajellessani kotiin jälkimetsästä mietin, miten se suuri tunteen palo, rakkaus koiraharrastusta kohtaan voi edelleen sykähdyttää niin paljon. Kerta toisensa jälkeen. Olen aloittanut oman harrastukseni 15 vuotta sitten ja yhä edelleen tätä tekee - rakkaudesta lajiin.Eilen käytiin starttaamassa Rillan Cara-mummon vuoden näyttelyt. Rillahan aloitti näyttelyt maaliskuun ryhmiksestä (EH). Simpeleen ryhmänäyttelyssä ei meidän koirien lisäksi muita lagottoja ollutkaan, harvinaista herkkua. :) Aprilia esiintyi hyvin, ehkä hivenen rauhallisemmin kuin yleensä mikä johtui varmasti mun jännityksestä. Tulos erinomainen, muttei SA:ta. Cara pesi pöydän ollen ROP ja ROP-VET.
Tietysti hieman harmittaa, että "helppo" serti jäi saamatta, mutta arvostelu oli todella kaunis ja koiran näköinen, mihin olen ehdottomasti tyytyväinen. Mua kun peloteltiin, että Reia Leikola-Walden on tiukka tuomari. Itsellä ei kyllä ole mitään pahaa sanottavaa, kohteli koiria ja esittäjiä hyvin, spanieleiden ja noutajien omistajia ohjeisti mm. esittämisen kanssa, jotta koirasta saatiin varmasti paras irti.


Tänään käytiin rymyämässä metsässä ja pelloilla. Kuvissa pääosassa Pikkukoira, koska Rossi parkkeeraa istumaan mun viereen jonkin kävyn tai kepin kanssa heti kun pysähdyn. :DToivottavasti kuvien säädöt ovat edes sinnepäin, läppäri vääristää värejä tai ainakin puhelimen näytöltä kuvat näyttävät aivan erilaiselta kuin läppärillä. Lisäksi kiinteä 50mm tuo liikkuvaan kohteen kuvaamiseen oman haasteensa.

Ja tässä pätkä siitä jäljestä, aika hyvin ;)

Kommentit

  1. Minne näyttelyihin tulette seuraavaksi? =)

    VastaaPoista
  2. Hei! Seuraavaksi suunnataan Rillan kanssa Varkauteen. Caralla on tiedossa useampi näyttely, mm. tulevana sunnuntaina Savitaipaleen ryhmänäyttely. :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti