Tavoitteet 2018

Parempi myöhään, kuin ei silloinkaan. Eli vähän pohdittu tavoitetta tälle vuodelle. Varsin paljolta tuntuu, vaikka Rillis on (teknisesti) valmis kokeisiin, eikä siis pitäisi olla ongelma selvittää sille asetettuja tavoitteita. Rossin kanssa taas kaikki on kysymysmerkkiä, sen melko riehakas maailman omistajan asenne, siis iloinen tekemisen meininki tuottaa enemmän ja vähemmän päänvaivaa. Molempien kanssa pitäisi siis tehdä töitä vireen kanssa, toisella se on matala ja toisella vähän turhankin korkea...
Mutta asiaanRilla

Näyttelyt
- FI MVA
- CACIB-kello tikittämään
- Ulkomaan reissu

Toko
- ALO1
- AVO1
- Rotumestaruuksiin osallistuminen

Rallytoko
- RTK1
- RTK2
- Rotumestaruuksiin osallistuminen

Nosework
- Hajutesti ?
- Kokeeseen ?

Muuta
- BH?
- MH
- Peltojäljen treenaamista, tavoitteena joskus osallistua FH-kokeeseen
- Teini-iästä selviäminen


Rossi

Näyttelyt
- Ulkomaan reissu ?
- Kehäkäynti myös Suomessa

Toko
- Voittajan liikkeiden hinkkaaminen, yhä vaan

Rallytoko
- RTK3 ?
- Rotumestaruuksiin osallistuminen

Nosework
- Hajutesti ?
- Kokeeseen ?


Itse pyrin saamaan tasapainoa koulun, työn ja siviilielämän välille. Voi olla, että kaikki koirille asetetut tavoitteet eivät täyty, koska arki on kovin hektistä nyt ja treenaamiseen ei yksinkertaisesti jää energiaa.
Käydään kuitenkin erkkarissa, rotumestiksissä ja Onnidogissa. Järjestetään lagotoille toivottavasti jonkinlaista harrastustoimintaa niin valtakunnallisesti kuin paikallisesti.Ja toivottavasti perheeseen saadaan karvaista lisäystä tämän vuoden aikana.... ;) (ps. kuvan koiranpennulla ei tekemistä perheenlisäyksen kanssa, kuvassa ystävämme Iines)

Kommentit