Tammikuu pähkinänkuoressa


Koska olen aivan liian laiska, amatööri ja kiireinen muokkaamaan kuvia, olkoot nämä kelvollisia :D Apuna käytetty Windowsin omaa valokuvatyökalua, joka on kyllä melko köppäinen. Mutta näillä mennään.Mitä me sitten touhuttiin tammikuussa. Rillis kävi kahdesti Katilla tokotreeneissä. Treenattiin asennetta ja häiriöitä, pohdittiin miten saada neitiin vähän enemmän asennetta tokohommiin. Rillis on melko "virkamiestekijä" mitä harrastamiseen tulee. Teknisesti tosi taitava ja tarkka, mutta vauhti ja "ilme" kärsii. Moni kai pitäisi tuosta sen tyylistä, mutta mä haluan enemmän, vaikka sitten tekniikan kustannuksella. Jatkamme harjoituksia. :)


Lisäksi käytiin tammikuussa Rillan kanssa ensimmäistä kertaa paikallisten lagottojen kanssa yhteislenkillä. Molemmat viihtyivät ja ehdittiin mukaan vielä toisenkin kerran. Mikäli blogia lukee joku lappeenrantalainen lagoton omistaja tai lagotoista kiinnostunut, niin tiedoksi, yhteislenkkejä tehdään melkein joka sunnuntai! :)

Ja ystäväni lievän painostuksen johdosta aloin pitämään tammikuusta alkaen kirjanpitoa tuloistani sekä menoista. Oli järkyttävää huomata, että mulla meni koiriin tammikuussa 271,30 euroa! Enkä joutunut ostamaan edes ruokaa! :D Tammikuun kulut sisältävät Rossin Jumppapompan sekä vakuutuksen, molemmille hankitut kuonokopat (koska Rillis on erityisen ihastunut repimään vaatteita Rossin päältä, kuten kuvassa olevasta Pompasta näkyy), madotus sekä Rillan 2 näyttelyilmoa ja jo mainitut tokotunnit. Lisäksi summaan on ympätty Lagottoklubin jäsenmaksu.
Yhtään ei lohduta, että helmikuu ei tule yhtään edullisemmaksi, koska maksoin juuri Gerard O'Shean näyttelykurssin minkä Lagottoklubi järjestää. Ihanan kallista ♥

Kommentit

 1. Mulla meni suunnilleen saman verran tammikuussa koiriin rahaa.. Ja namimaattia ja yhtä treeniä lukuunottamatta kyse oli jäsenmaksuista ja lisenssistä :D Ihan järkkyä nähdä seurata tätä rahanmenoa. Mutta no, ihan jännä ehkä nähdä lopputulema sitten vuoden lopussa, että paljonko meni ja mistä vois säästää.

  VastaaPoista
 2. Oletteko mihin näyttelyihin menossa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan seuraavaksi menossa Kouvolan ryhmikseen 3.3. ja Imatralle huhtikuun alussa. Huhtikuun lopussa suunnataan ulkomaille. :)

   Poista

Lähetä kommentti