All you said to do was slow down


Niin se kesä vain hurahti ohi ihan huomaamatta. Käytiin parissa näyttelyssä kesän aikana, Mikkeli KV, jossa Rillis oli ERI2 SA ja Kuopio KV ERI3. Ei siis mitään mainittavaa sillä saralla. Erityisesti Kuopio olisi kyllä ollut aivan turha reissu, ellei oltaisiin samalla tavattu mukavaa pariskuntaa, jotka ovat Rillan pennusta kiinnostuneita. Ja toki Mintun ja Fidon kanssa on aina ilo reissata, pian päästäänkin aivan uusien tähtien kanssa kehään kun Umppis ja Mintun pentu Uni (Galottens Tonicum) ensi keväänä aloittavat junnukehissä. Umppis oli tarkoitus ilmoittaa syksylle pentunäyttelyyn, mutta valkoisen pentupumpuliturkin takuttomana pitäminen osoittautui sen verran haasteelliseksi, että päädyin ajamaanviikko takaperin koneella koko turkin pois. Nyt päästään hyvällä ennaltaehkäisyllä toivottavasti kasvattamaan parempaa turkkia. :) Muutoin se on kasvanut todella tasaisesti ja kauniisti, en epäile yhtään etteikö sillä olisi tulevaisuudessa näyttelytähden ura auki.


Syksyn irtiotto arjesta, eli Onnidog kutsui meitä tänäkin vuonna. Oltiin melkoisella "Crazy dog ladies"-kokoonpanolla liikenteessä kun mukana olivat kaikki kolme omaani, Minttu ja Fido sekä Mervi ja Iines. Rossi ja Fido eivät erityisemmin arvosta toistensa seuraa, joten pientä sumplimista samassa mökissä yöpyminen vaati. Mitään ongelmia ei kuitenkaan ollut ja meillä oli älyttömän mukavaa yhdessä ♥ Ladyt, olette parhautta ♥
Myös Onnidogissa kävi eräs nainen katsomassa Rillaa ja hän vaikutti pitävän Rilliksestä todella paljon. Itsekin innostuu enemmän ja enemmän pentusuunnitelmista, kun tapaa kivoja mahdollisia koteja. Lisäksi uros on aivan ihana, jotenkin hyvällä tavalla Rossimainen, kuin siinä olisi ne Rossin hyvät puolet, ilman sen huonoja puolia. Toivottavasti yhdistelmä toimii käytännössä yhtä hyvin kuin paperilla.

Pari viikkoa sitten käytiin Kymen nuorten koirien tokoringin koulutuksessa Korrien silmien alla ja voi kuinka Rillis teki hyvin töitä ja sai hirveästi kehuja. Melkein itkua pidätin kun me vihdoin olemme päässeet siihen omaan, yhteiseen kuplaan. Yhden luonnetestin se vaati, jotta silmäni aukesivat ja jotta opin olemaan ehkä vähän reilumpi sitä kohtaan. Rillistä on aina kohdeltu silkkihansikkain, koska se antanut itsestään niin herkän ja vaatimattoman kuvan vaikka todellisuus onkin ihan toinen. Toisaalta varmasti hyvä, että se on saanut olla vähän vapaan kasvatuksen lapsi. Tuskin meistä ikinä tulee sen kanssa yhtä läheisiä, kuin mitä Rillis on mieheni kanssa, mutta nyt mekin olemme tiimi.
Kun kehuja satoi niin Jalosen Mikalta Onnidogissa, kuin Korreilta, niin ehkä me uskaltaudumme vielä kisaamaan ennen pentulomaa. :)


Kommentit

 1. Millainen uros kyseessä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei!
   Kyseessä on terve, kaikinpuolin tasapainoinen ja jo aiempaa jälkeläisnäyttöä omaava suomalainen uros. Lisätietoja saat tulevan pentueen kasvattajalta, terhi@comese.net :)

   Poista

Lähetä kommentti