Kevään suunnitelmat uusiksi

Viime syksynä kuulin tulevasta mielenkiintoisesta pentueesta talvelle 2020. Isänä pennuille olisi Rillan veli Elmo  (Come Se Dolce Bacio) ja emänä Ella (Foogel Carisma), jonka suku on myös tuttua itselleni mm. ystäväni Lauran Fugan kautta. Hetken pohdittuani olin yhteydessä kasvattajiin Senjaan ja Sinikkaan, josko voisin saada tästä pentueesta pennun ja sijoittaa sen eteenpäin. Sijoituskoti oli jo tiedossa perheestä, jotka olivat kysyneet kesällä Rillan pentua, mutta heille ei valitettavasti silloin sellaista riittänyt. Kun tammikuussa pentueeseen sitten syntyi kolme narttua, varmistui, että halutessamme meille riittäisi sieltä yksi pentu. Viikko sitten Hali (Foogel Carmela) muuttikin tänne Etelä-Karjalaan Kuittojen perheeseen Hippu-lagoton kaveriksi. Tulevaisuuden suunnitelmiin Halin kanssa kuuluvat luonnollisesti näyttelyt, mutta myös agility.Helmikuussa kävimme Rilliksen kanssa kisaamassa rally-tokossa Vantaan tuplakisoissa. Rilla starttasi ensimmäistä kertaa avoimessa erinomaisin tuloksin, molemmista kisoista yli 90 pistettä. Myös velipoika Fido onnistui ja sai lisätä nimensä eteen koulutustunnuksen RTK2.

Rillan pennuista jo kaksi on ehtineet aloittamaan näyttelyuransa. Menni (Come Se Grattasse l'oro dalla Terra) oli Lempäälän pentunäyttelyssä luokkansa toinen kunniapalkinnolla ja ihastuttavalla koiran näköisellä arvostelulla. Lisäksi Lysti (Come Se Gioisse della Vita) oli rotunsa paras pentu Seinäjoen ryhmänäyttelyssä saaden myös erinomaisen arvostelun. Erityisesti itseäni ilahduttaa molempien saamat runsaat kehut reippaasta luonteesta. Hyvä tytöt ♥

Nyt, kaikkien kevään (ja pahoinpelkään myös kesän), koiratapahtumien peruunnuttua olemme keskittyneet rallyn treenaamiseen omatoimisesti mm. Sporttirakin rallyvalmennuksen merkeissä. Toivottavasti nykyinen maailmantilanne helpottuu pian ja päästään kaikinpuolin normaaliin arkeen kiinni.

Kommentit