EsittelyOlen Jenni Heikkinen, asun Lappeenrannassa kahden lagottoni sekä avopuolison kanssa.

Lagotot ovat olleet osa elämääni yli puolet siitä ja tämä rotu on varastanut sydämeni. Ensimmäisen koirani, lagotto romagnolo uros Agon (Punatassun Divino Agostini) sain vuonna 2005 ja siitä alkoi aktiivinen koiraharrastusurani. Nyt kotonani asuvat Rossi (Colombo delle Buche Fonde) ja Rilla (Come Se Donata dall'Orsa). Lisäksi omistan yhdessä äitini kanssa vanhemmillani asuvan Unon (Tufflaz Double or Nothing).

Koirieni kanssa olen pääsääntöisesti harrastanut näyttelyitä, tokoa ja rally-tokoa. Lisäksi olen enemmän tai vähemmän harrastellut agilitya, mejää, jälkeä sekä noseworkia. Aikanaan kilpailin aktiivisesti junior handlerissa. Nykyään olen keskittynyt esittämään lähinnä ystävieni koiria.

Olen myös aktiivisesti ollut mukana erilaisissa yhdistystoiminnan tehtävissä, kuten hallituksessa, puheenjohtajana sekä harrastustoimikunnassa.

Tällä hetkellä työskentelen Etelä-Karjalan Osuuspankissa asiakkuusneuvojana ja työn ohella opiskelen Saimaan ammattikorkeakoulussa monimuotona tradenomiksi. Hektinen arki valitettavasti syö aikaa myös rakkaalta koiraharrastukselta.

Tulevaisuudessa mahdollisesti suunnitteilla pienimuotoista kasvatustyötä lagottojen parissa.

Mikäli sinulla herää kysymyksiä koiristani tai harrastamastani rodusta, ethän epäröi ottaa yhteyttä jenni.heikkinen@hotmail.com

Kommentit