Vuoden aloitus

Eikä mikään huono aloitus ollutkaan. Oltiin siis perinteisessä belgien mätsärissä kikkurojen voimin.
JH-kehässä kilpailin espanjanvesikoira Uunon (Zorrazo Jalopeno) kanssa. Suoritukseen olen tyytyväinen, eikä sijoituksessakaan valittamista ole... Uusin viime vuotisen voiton, jopa samaisella tuomarilla. Tuomarina olleet Jaana (?) ja Emma Valtonen antoivat kommentiksi, että treenaamisen tuloksen näkee. Jätin koiran tarpeeksi etäälle tuomarista, vaihdoin puolta sujuvasti ja osasin esittää sekä asetellen, että vapaasti. :)


JH-Tulokset:
1. Jenni & Uuno perro
2. Aino & Sulo cockerspaniel
3. ? & kultainennoutaja
jaettu 4. Ida & Wilma sheltti, ? & bichon frisé

Myös Ago oli junnukehässä Annin kanssa. Hampaiden näyttö oli vähän ongelmallista (pitäisiköhän kehäkäytöskin laittaa tavoitteeksi...), mutta muuten heilläkään ei mennyt mitenkään huonosti. Siitä se Annin JH-ura lähtee. ;)

Ago oli myös eliitti luokassa, saaden punaisen nauhan ja ollen 6 parhaan joukossa. Sinänsä hauskaa, että Agolle hävinnyt Lordi-bortsu oli kuitenkin BIS-3. :D Noh, hyvinhän meillä meni silti, ei mitään valittamista. Ago liikkui aivan ihanasti, sen liikkeet ovat parantuneet tosi paljon. :)


Ehkä toko on kumminkin enemmän mein juttu:

Kuvat joissa olen Uunon kanssa, ovat Pinja Tuukkasen ottamia ja Agon kanssa olevat kuvat ovat sitten Annin ottamia. :) Kiitos!

Kommentit

Lähetä kommentti