Kaksi ryhmää, joiden kanssa ei ryppyillä... Oikeistomafia ja koiraihmiset.

http://areena.yle.fi/toista?id=1790614 Ollaanko me oikeasti tällaisia? :D

Käytiin treenaamassa LPKY:n treeneissä. Olipas pitkästä aikaa todella hyvät treenit.

Paikallamakuu hiljaa oli, mutta nuuhki maata. Kävin kerran nopeasti piilossa, muuten olin ihan lähellä.
Liikkeestä maahanmeno, VAU. Tippui maahan nopeasti, seuraaminen hyvää verrattuna viime aikaisiin. Ekalla kerralla kuulemma levottoman oloinen, kun menin taakse, mutta toisella kerralla jo luottavaisempi, ei se mihinkään karkaa, vaikka meneekin taakse. Treenattiin myös pelkkiä nopeita maahanmenoja, hyviä suorituksia.
Luoksetulossa pysähtyi! Vielä aavistuksen epävarmaa, mutta upea juttu että nyt alkaa ymmärtämään että se tosiaankin pitää pysähtyä.
Liikkeestä seisominen, ihan hyviä suorituksia, tehtiin vapaasti, käveltiin sikinsokin ja käskytettiin välillä. Pari kertaa jatkoi seuraamista, mutta kokonaisuudessaan hyvin. :)
Kaukokäskyissä pylly nousikin oikein kunnolla. Pitää ruveta naksuttelemaan oikeista vaihdoista, saatiin tähän hyviä neuvoja.

Tosi positiivinen mieli jäi näistä treeneistä. :) Pitää varmaan ruveta tekemään ennen kisoja niin, että joko minä, tai koira on poissa kotoa, kontakti on paljon parempaa. Tänä viikonloppuna Ago oli vanhempieni kanssa maalla ja heti treenit sujuivat paremmin...
Onko vika koirassa, kuvaajassa vai kamerassa, kun kuvat ovat tällaisia? :D

Kommentit