mietiskelyä ja möllitokoa

Eilinen möllitoko oli yleisömenestys, mölleissä 8, alokasluokassa 18, avoimessa 4, voittajassa 4 koiraa. Sää oli allekirjoittaneen mieleen, tosin koirille melkoisen ikävä auringon paahde.

Agon kanssa meni melkeen kaikki ketuiksi, ihan hävettää. :D

Paikkamakuu 10, suoritettiin viimeisenä. Ago oli ainut avoimen koira joka pysyi koko ajan, tosin haisteli takapuoltaan jossain vaiheessa, jotain ötököitä? Oli kuitenkin hiljaa! Tähän oon siis ihan tyytyväinen.
Seuraaminen 8, jotain ihan hirveää ! Jäi haaveilemaan, paikka ei pysynyt ja käskyjä tuli sata ja yksi. Oikeissa kisoissa olisi varmaan ollut 5, jos sitäkään...
Liikkeestä maahan meno 9½, varasti taas istumisen !!!
Luoksetulo 9, pysähty joo merkille, mutta jäi haistelemaan sitä...
Liikkeestä seisominen 10, liikutteli taas tassuja takasin tullessa.
Noutaminen 10, palautti mun makuun hitaasti ja perusasento kökkö.
Kauko-ohjaus 0, varasti mun luo, heti ekalla istumisella. Eikä auttanut kun otin uudestaan. => takapalkka käyttöön taas!
Hyppy 8, kolautti kynnet esteeseen takaisin tullessa, muuten nätti.
Kokonaisvaikutus 9, koira tekee ja on kivaa, mutta ohjaaja on vähän jäykkis. ;DD
Yhteensä 157, II-tulos, 3.sija.

Onneksi ei ollut virallinen kisa, ois jäänyt paha maku suuhun. :D

Sitten olikin Iitan vuoro.

Luoksepäästävyys 10, no problem.
Paikkamakuu 10, hahah, tuomari ei vaan huomannut, mutta käsiapu maahanmenoon, sekä ylösnousemiseen. Mutta makasi nätisti!
Seuraaminen taluttimessa 8½, kerran jäi haaveilemaan, mutta muuten ihan superhyvää, kontaktit ja kaikki! WAU!
Liikkeestä maahan meno 8½, veikkaan että varmistelin liikaa, mikä sekoitti Iitaa. :) Eli 2, suullista plus reilut käsimerkit. Tokalla meni kyllä sitten nätisti !
Liikkeestä seisomien 9, vähän hiipi ja ennakoi perusasennon.
Luoksetulo 10, se vauhti ! Tuli ihan riittävän lähelle eteen, perusasennossa jäi vähän taakse, mutta oli lähellä!
Hyppy 10, 2 käskyä, mutta hyppäsi nätisti. Ja ennakoi istumisen, jälleen... (miten me noin hyvät pisteet saatiin? :o)
Kokonaisvaikutus 8, kivasti Iita tekee mun (vai vingun ;) kanssa!
Yhteensä 150/160, sijoitus 5./18.

Iitaan oon supertyytyväinen, Agoon en niinkään. ;)

Kuvien copyt Silja Schemeikka

*****

Sitten tuon viime viikkoisen tokokokeen pohdiskelua, videoiden katselun jälkeen.

Seuraaminen on nättiä, tosin mä itse kävelen jotenkin hassusti ja tuijotan koiraa. Tuo eka täyskäri on aika kamala. Ja tallaanko koiran varpaille ennen juoksuun lähtöä, vai näyttääkö vaan? Agon häntä on vaan ihana ♥

Liikkeestä maahanmeno nätti, mutta se jännittää kauheasti, kun tuun takasin ja jätän, kääntää katseen ja haukottelikin. Painostanko mä sitä tuijottamalla? Ja sittenhän se varasti istumisen.

Luoksetulo on osaamiseen nähden täydellinen, jossei sitä pirun perusasentoa lasketa. :D

Seisominen kans jees, alustava osuus on vähän hapuilua, mutta pysähtyy hyvin. Taas näkee hännästä, että vähän jännittää, kun meen taakse, häntä tippuu, mutta kun palaan, niin heiluu taas. Ja kahta tassuahan se liikuttaa...

Noutamisessa hiekka senkun pöllyää. Ja kapula on vissiin jälleen kerran vaan toisen kulmurin takana. Vähänhän se sitä vissiin yrittää korjata kesken matkan?

Kaukokäskyt pissi ja oikeen kunnolla. Takapalkkaa vaan.

Mutta pääasia että koiralla on olult kivaa. Kyllähän se käy liikkuria pussaamass ja katselee kaihoisasti ihmisiä , mutta pääosin se on siellä mun kanssa. Ja häntä heiluu. :)
Seuraamisessa, etenkin kun Ago peitsaa, näkyy että selkä on ihan köyryssä. Oon miettinyt että onko siellä jotain jumeja? Fyssarille ollaan joka tapauksessa menossa, kunhan saan vaan ajan varattua. Mitään vikaahan selässä ei näkynyt lonkka&kyynär kuvissa. Toivotaan, että olis pelkkää jumia, eikä esim. oireita lonkista. Jos johtuu vaikka lonkkien kipuilusta, mikä ei kyllä muuten näy, niin sitten me kiitetään ja kumarretaan ja jätetään kisakentät taaksemme. :) Toivottavasti näin ei kuitenkaan tarvitse tehdä.

Kommentit