Vieraileva tähti

Iita tuli taas kylään täksi päiväksi. Ihmeen hyvin Agon on sopeutunut pikku koiraan, vaikka aika selkeästi näkee, ettei herra erityisen innostunut vieraasta ole. Oon yllättynyt miten hyvin Ago osaa käyttää rauhoittavia signaaleja, kääntää päätään jne. Ehkä ajatus toisesta koirasta ei ole ihan mahdoton. ;)

Treenailtiin Iitan kanssa seuraamista. Intoa riittää, kontaktikin löytyy aina välillä, mutta paikka seilaa paljon. Välillä edessä, välillä takana, välillä jossain ihan muualla. Mä tartteisin tähän jonkun katsomaan ja sanomaan aina kun pitää palkata. Ja varmaan edelleen tiedostamattani harpon ja kumartelen.
Perusasentoja namilla imuttaen. Kosketuskeppiä tai rasiaa voisi alkaa vakavissaan harkitsemaan.
Maahanmenoja ja lähinnä sieltä maasta istumista. Tarvitsee istumiseen käsimerkin.. Maahanmenot kuitenkin ok, ei sammakkoja plus ovat nopeita.

Agon kanssa kaukoja, m-s ja m-i-m-i. Molemmat ok ja tosi lyhyeltä matkalta, palkkasin jokaisesta vaihdosta. Pitää sitä välillä tehdä jotain kivaa ja helppoakin. ;) Tosin nyt kun mietin, niin ei ehkä pitäisi tehdä noita m-s vaihtoja, kun se nyt on kisoissa nousut seisomaan. Eli seisomiset pannaan !
Paikkamakuu, ok.

Otettiin Iitan kanssa vielä näyttelyseisomistreeniä, niin vapaana, kuin asetellen edestä & sivusta. Tämän homman se ainakin hallitsee ! :D

Yritin ottaa koiruuksista kuvia, mutta eihän se näin pimeällä ja sateisella säällä onnistu mun taidoilla...

Kommentit