Helteisessä Turussa

Hui apua, onkin unohtunut päivittää Turun reissun tulokset... Tehdään siis pikakelauksella.

Perjantaina lähdettiin ajelemaan ja yövyttiin Helsingissä Tuomarinkartanon vinttikoirakeskulla. Siellä sitten opeteltiin juoksemaan ja pitämään kättä alhaalla. ;)

Lauantaina ajeltiin sitten Turkuun, jossa sää suosi, aurinko paistoi ehkä liiankin lämpimästi. Lagottoja oli ilmoitettu 14, joista muutama pois. Avoimen luokan uroksia oli 5.
Ago oli ihan läkähdyksissä, ei hepuloinut sitäkään vähää, kun tuomari tutki. Liikkui paremmin, kuin tänä kesänä kertaakaan kehässä ja sai erinomaisen ! Luokassa oltiinkin sitten neljänsiä ja paras uros kehässä ei sijoitusta tullut. Arvostelu oli ihan hyvä, mm. "Good type" ja "Very good movement". :)
Hassua muuten, että Ago oli PU kehässä toiseksi pienin uros, mitä ihmettä?! Mun aina isoksi haukuttu lilla lagotto olikin ihan pikku poika ! (Ago on ~48cm)

Lagotto kehältä suunnattiin käppänä&keskari kehälle, missä odoteltiinkin ja otettiin aurinkoa. Perinteisesti esitin Turussa kaikki koirat, Iita sai erinomaisen ja oli luokkansa toinen. Olinkohan ihan aloittelijan näköinen, kun tuomari kysyi, olenko ekaa kertaa näyttelyssä. ;)

Ja paras jäi tietysti viimeiseksi, Lulu oli hienosti ERI2, PN3 ! :) Onnea Hakulisille !
Jännä, että tuomari tutki kyllä käppänät tarkasti läpi, mutta keskareihín ei koskenut ollenkaan..

Huomenna sitten PM tokot ja toivottavasti viimeinen AVO1.
Ruutua ollaan treenattu jonkun verran ja Ago alkaa hahmottamaan sen melko hyvin, harmi vain, että lokakuun Lappeenrannan koe on jo täynnä. Kiinnostaisko jotain lähteä Kotkaan marras- ja joulukuussa?

Kommentit