Nuorten SM toko & agi

Perjantaina tulin sen verta käymään kotona, että kerkesin pakata tavarat ja lukea sähköpostit ja sitten pitikin jo suunnata Viipurinportin ABC:lle, mistä lähti matkamme tämän vuotisiin Nuorten SM kisoihin Varkauteen. Yllättävän hyvin mahduttiin autoon ja matka alkoi. Parin tunnin matkustamisen jälkeen saavuttiin Varkauteen, jossa ensin käytiin tarkastamassa kisapaikka, mistä siirryttiinkin sitten ihanaan yöpaikkaamme. Yövyimme Hirvolassa, joka oli kyllä koiralliselle matkaajalle äärimmäisen hyvä paikka, suosittelen !

Lauantaina lähdettiin aamusta kisapaikalle. Sää oli suotuisa ja tunnelma mukava, tosin jännitystä oli ilmassa. Tai hei, oli sitä kuuluisaa urheilu juhlan tuntua!
Ikävä kyllä yksikään meidän "joukkueen" alokasluokan koirista ei saanut 1 tulosta. Paljosta ei ollut kiinni, joten nokka kohti uusia kisoja!

Mä en ole varmaan ikinä jännittänyt kisoja näin paljon ja se näkyi kyllä suorituksessakin.. Ennen kehää ja kehän jälkeen (varsinkin jälkeen) Ago oli oma iloinen itsensä, mutta kehässä se oli jossain ihan omassa maailmassaan.

Paikkamakuu 10, hiljaa, vähän pyöri pää, mutta oikein nätti kumminkin.
Seuraaminen 7, eka perusasento samanlainen kuin viime kisoissa ja vikassa täyskärissä pitää antaa toinen käsky, kun jäi haaveilemaan jonnekin.
Liikkeestä maahanmeno 9, tartti seuraamiseen toisen käskyn, jäi ekalla istuskelemaan ja haaveilemaan
Luoksetulo 5, läpijuoksu. Taino, toisella pysähtyi, mutta liian myöhäistähän se silloin oli. ;)
Seisominen 8, taas jäi haaveilemaan ekalla seuraa käskyllä. Ennakoi istumisen. Pieni tyhmä lagotto. :D
Noutaminen 10, VARASTI liikkurin "Käsky":stä. Ja sen todellakin huomasi, että varasti! Tuomari ei sitten huomannut tai halunnut huomata.
Kaukot 9, liian hitaat vaihdot muka, höh. :D
Hyppy 8, jäi liian lähelle => kolautti takaisin tullessa.
Kokonaisvaikutus 8½
Yhteensä 164,5 => AVO1 & SM3. !
Videolta katsottuna meno ei oikeastaan näyttänyt niin kamalta kun se tuntui, ihan positiivista että koiralla häntä heilu kumminkin. Silti näkee, ettei se todellakaan ollut oma itsensä. Varmasti johtui mun jäykästä ja jännittyneestä olemuksesta, edellisen yön huonoista unista (Ago ei oikein osannut rauhoittua) ja kenties myös anaalirauhasista, ennen kehää tuntui maahan meno olevan vaikeaa. Ja sitten ne jumitkin ovat ihan mahdollisia... Mutta siis, koottuja selityksiä. ;)
Jokatapauksessa ykkönen on aina ykkönen ja tulihan se tavoitteena ollut SM sijoituskin ! Niihin ollaan kyllä enemmän kuin tyytyväisiä, mutta suoritus oli aika räkimistä. Perfektionisti, mikä perfektionisti. ;)

Illalla syötiin SM3 Kakku kahvit, ilman kahvia tosin. :)

Lauantaina oli vuorossa agin SM:t, joista ikävä kyllä kaikille kolmelle meidän porukan koirakoille HYLlyt.

Kivaa oli joka tapauksessa, kiitos kaikille ihan super mukavasta reissusta! Ensi vuonna sit Tampereelle, tahtoisko joku nuori ohjata voittajassa (Vai EVL:ssä ;)) yhtä kilttiä pikku lagoa, kun ohjaaja on jo yli-ikäinen. ;)

Kommentit

  1. Pöh, arvaa kuinka kiinnostaisi tokossa kisata, mutta en osaa ;)

    Onnea vielä kerran (ja vielä yhdet onnittelut blogini kautta!)

    Miira

    VastaaPoista

Lähetä kommentti