Niskasta kiinni

Tulkaa joku oikeasti potkimaan mua persauksille treenaamisen ja blogin päivittämisen suhteen, eihän tästä tuu yhtään mitään. :D

Tokokoe meni miten meni.. Pisteitä tuli yhteensä 143, elikkä heikko II-tulos ja se kirottu 3.sija.
Paikkamakuu 8, piippasi alkuun kun kävelin pois, mutta sitten rauhoittui, onneksi.
Seuraaminen 9, edisti ja vähän muutakin kouhkaamista, mutta oon kyllä enemmän kun iloinen siitä että se teki paljon paremmin kuin viime kokeissa, missä on vain laahannut perässä!
Maahameno 0, ei mennyt. Mun mielestä ontui valmistelevassa vasenta etujalkaa, mutta tuomari ja liikkuri eivät huomanneet mitään ihmeellistä.
Luoksetulo 5, noh, läpijuoksu :D
Seisominen 5, hiippailua ja himmailua, mun moka, maahanmenossa kun jäi seisomaan, vapautin tyhmästi, mikä sitten vissiin kostautui tässä.
Noutaminen 9, pirun tukka, ei nähnyt kapulaa ensi. Muuten nätti.
Kauko-ohjaus 10, no problem, jotain oon vissiin osannut opettaa hyvin!
Hyppy 10, eipä siinäkään. Jää lähelle, muttei kolauta. Ja täähän korjautuu voittajassa, missä on sitten hyppynouto.
Kokonaisvaikutus 8
Yhteensä 143, II-tulos, 3.sija

Että semmonen reissu tällä kertaa. :D Onnea Marikalle ja Nemolle jotka voittivat avoimen luokan, kakkostuloksella tosin hekin.

Sunnuntaina suunnattiin Haukkulaaksoon viettämään sateista päivää nuorten parissa. Ago oli lainassa Katariinalle ja hyvinhän heillä yhteistyö toimi.
Illalla oli sitten lähtö Heidille hoitamaan 2 jääkarhua ja yhtä punaista paholaista. Viikko vierähti siellä muutamien jännityselementtien parissa (mm. sähköt poikki..).

Keskiviikkona oli Agon fyssarikäynti, missä en ollut mukana. Oli Lilla taas näyttänyt parhaita puoliaan kirkumalla kuin pieni sika ja kerjännyt lisää nameja, koskaan ei voi syödä liikaa. ;) Jumia oli siellä sun täällä, johtuen lonkista (D/D, nivelrikko, luupiikin alku)
Varmaan toiveajattelua, mutta mun mielestä liikkuu jo aavistuksen paremmin ja samaa sanoi myös äiti. Tämän viikon keskiviikkona on uusi käynti missä sitten katsotaan että miten lähdetään jatkossa etenemään. Sinne mullakin olisi mahdollisuus lähteä mukaan, kun viettelen syyslomaa, mutta taitaa olla parempi että jään kotiin. Ago hermostuu vain turhasta kun mä hermoilen.

Ja loppuun nuorisojaoksen JH-koulutusmainos

LPKY:n nuorisojäsenille junior handler koulutus torstaina 15.10. klo 18.00 alkaen Sähköpalvelu Tilli & Hakulisen parkkipaikalla (osoitteessa Mäntysuonkatu 7). Kouluttajina Niina Hakulinen ja Heidi Tuominen. EI omia koiria mukaan koulutukseen! Ilmoittautumiset Sarille 13.10. mennessä suoniosari@gmail.com tai puh 050 348 8202.

Kommentit