Tää on tosi tarttuva täytebiisi...

...Ehkä lähtö sairaalaan, soi nimittäin päässä ja pahasti...

Ollaan Agon kanssa yllättävän aktiivisesti treenattu, muistiinpanoja on tullut tehtyä enemmän vihkoon. Hyvä että edes sinne.

Eilen käytiin Agon kanssa Nuorisojaoksen möllikisoissa jankkaamassa siinä ikuisessa avoimessa.
Kaiken kaikkiaan meni yllättävän hyvin 196pistettä kertovat puolestaan. Seuraaminen oli 9, vähän haahuili ja könkkäili (TAAS....), maahanmenossa sekoili lopun perusasennon (mun moka) ja kokonaisvaikutus 9, vähän taas perässä vedettävä malli, mutta yllättävän pirteä säähän nähden, oli tukahduttavan kuuma. Muut liikkeet siis 10. Tällä irtosi myös ensimmäinen sija. :)Oho, ovatpa kuvat pieniä. Kuvien copyt Silja Schemeikka, lisää kuvia http://shiljaa.pic.fi/kuvat/M%F6llitoko%2029.6.2010/
Ago on viimeistään tänä kesänä muuttunut Vesikoiraksi Isolla V:llä. Tänäänkin kun käytin uimassa huusi koko matkan autos järveen ja kaksin käsin sen sai repiä pois sieltä. Herra oli myös hyvin loukkaantunut jos hänelle ei heitetty mitään tai jos heitettiin liian lyhyeeseen matkaan.
Uintireissujen kuvia tulossa mahdollisesti myöhemmin. :)
Reenailtiin tänään samalla kun oltiin uimassa. Kiva paikkamakuu, superupea liikkeestä maahan, ihan näppärät kaukot ja seuraamista järvessä. :D Vähänhän tuo ihmetteli moista, mutta tottakai sitä pitää reenata kaikissa mahdollisissa paikoissa. (kovin todennäköistä ei tosin ole, että tokokokeita pidettäisiin tulvan aikana, tai että kehitettäisiin uusi laji vesitoko.)
Viikonloppuna suuntaamme Lillan kanssa lagottojen kesäpäiville, vähän jännittää, kun en lagottoihmisiä tunne juurikaan. :) Toivotaan että edes Ago käyttäytyy. :)

Kommentit