Ei voi kelaa, et se tulee noin vaan, voittajat tekee, häviäjät puheen hoitaa.

Viikko sitten kisailtiin nuorten suomenmestaruuksista tokossa ja agilityssa Tampereella. LPKY järjesti yhdistyksemme nuorille mahdollisuuden matkaan ja töitä tehtiinkin kovasti ennen kisoja rahankeruun ja harjoitusten kautta. Tokossa tiukkaa valmennusrinkiä veti Räihän Ulla, joka oli matkassa mukana myös kuskina ja tsempparina, iso kiitos Ullalle kaikesta avusta.

Perjantaina 3.9 starttasi siis matkamme kohti Tamperetta, tai oikeastaan Poikelusta, jossa yövyimme koko viikonlopun. Matka meni hyvin, jaksoin ajaa hyvin ja pysyttiin tiellä, vaikka vettä satoikin. Perillä käytiinkin melkein suoraan saunan kautta sänkyyn. :)
Lauantaina kilpailtiin agilityn SM-mitaleista, meidän neljästä kilpailevasta koirasta 3 pääsi finaaliin, ikävä kyllä Pinja ja Jilla ottivat karsintaradalta Hylyn. :( Ida ja Wilma sen sijaan ottivat upean nollavoiton medeissä, eikä samassa luokassa kisanneilla Sulolla ja Ainollakaan huonosti mennyt, 10 virhepisteellä ja 3. sijalla hekin pääsivät finaaliin! Finaaliin pääsivät myös 5 virhepisteellä Johanna ja Anni.
Finaalissa vain Aino ja Sulo saivat tuloksen, heille 5 virhepistettä ja SM5 sijoitus, ONNEA!
Pitkän päivän jälkeen käytiin syömässä kebabpaikassa, jossa palvelu oli kohdillaan, saatiin pari pitsaa ja juomat kaupan päälle. :) Illalla olikin väsyneitä niin ohjaajat, kuin koiratkin, itselleni taisi nousta jopa kuume, ainakin olosta päätellen. Uni paras lääke on, joten sunnuntaina oltiin taas iskussa..!
Sunnuntain tokon suomenmestaruuksista taistelimme taas "tosissamme", vuodatettiin, verta hikeä ja kyyneleitä jokainen. :) Kaikki saivat kuitenkin hienot tulokset, Siljalle ja Serille loppua kohden koko ajan parantunut suoristus toi III-tuloksen ja 120 pistettä, Aino ja Sulo saivat myös hienolla suorituksella 132 pistettä ja III-tuloksen (PM:stä harmittava nolla ja Sulolla oli kauheasti asiaa...:), Ida ja Wilma jatkoivat menestystään I-tuloksella kera 162 pisteen, joka riitti myös SM4 sijaan, mikä sinänsä tietysti harmittavaa, olisihan se mitalisija ollut hieno päätös nuorten SM-uralle.
Pinja ja Jilla sen sijaan ottivat sitten edellisen päivän hylkäyksen täysillä takaisin repäisten 192 pistettä, upea I-tulos, kunniapalkinto ja 14-17-vuotiaitten alokasluokan SUOMENMESTARUUS KULTAA !!!! Tuloksia odoteltiin viimeiseen asti, eikä voitto helpolla tullut, toiseksi jäänyt collie sai nimittäin 191 pistettä, eli ei yhtään huonosti heilläkään.
Matka oli siis tulosten puolesta enemmän kuin uskalsimme edes odottaa, ensi vuonna nokka kohti Oulua, harmi että Silja, Ida ja Pinja ovat silloin jo yli-ikäisiä. Onneksi meillä on uudet lupaavat nuoret kasvavassa, joille on tarkoitus alkaa jo nyt pitämään tiukkaakin tiukempaa valmennusrinkiä (rinkiin haluavat voivat ottaa yhteyttä :)). Vaikka onhan tämänvuotista menestystä vaikea pistää paremmaksi, mutta yritys tulee olemaan hyvä!

Voittajan on helppo hymyillä:
Palataanpa sitten Agon kuulumisiin. :)
Ago voi tällähetkellä hyvin ja on ollut tosi pirteä, nyt kun turkkikin on leikattu pois tieltä. Ensi vuoden alusta olisi tarkoitus lähteä kisoihin, jos vaan jalat sallii, nyt vaan tiukka treeni päälle (juu meidän kohdalla tiedetään miten tiukkaa treeni on... :D)

Ja mainostetaanpa vielä JH-seuranmestaruus skaboja :)

LPKY:n junior handler seuranmestaruuskilpailu
22.9.2010 Tapavainolan kentällä klo 17.30 alkaen.

Tuomarina Annmari Seppä, joka on itsekin ex-junnu.
Kilpailu on maksuton ja tarkoitettu vain jäsenille.

Luokat:
-Alle 10-vuotiaat (eivät kilpaile seuranmestaruudesta)
-10-13-vuotiaat
-14-17-vuotiaat

Ilmoittautumiset su 19.9. mennessä Jenni Heikkiselle sähköpostitse osoitteeseen lpky.nuorisojaos@gmail.com tai puhelimitse 050-4923453 (ei tekstiviestejä)

Kommentit