Sä tsiigaat voittajaa !

Sunnuntaina käytiin Agon kanssa näyttäytymässä kilpakentillä, LPKY:n tokokokeessa.

Avoimessa luokassa oli 7 koirakkoa, kaikki ilmoitetut olivat paikalla. Tuomarina toimi Pauli Härkönen, jonka tuomaroitavana emme olleet ennen olletkaan. :) Numerot ulkomuistista... :D

Paikkamakuu 10 piilona teltta. Meni hiiiiitaaasti maahan, vinkui pari kertaa mutta vinkuminen hukkui toisen koiran kovempaan ja yhtäsoittoisempaan ääntelyyn.

Seuraaminen 7 (tai 7½). Aika haahuilua, en yhtään tyytyväinen. Häiriintyi viereisen kehän toiminnasta ja taputuksista.


Liikkeestä maahanmeno 9, valmisteleva haahuilua, ja aika vahva käsky, kuitenkin meni maahan. :)

Luoksetulo 9, siis se pysähtyi !!!! Vauhti ei päätä huimaavaa, mutta tähän ollaan tyytyväisiä!

Liikkeestä seisominen 9, haahuilua tässäkin, oli kuitenkin ihan nätti stoppi?

Nouto 9, palautti vähän hitaasti ja jäi taakse perusasennossa.

Kaukokäskyt 10, mulla oli vaikeuksia seurata liikeenohjaajan käskyjä, kun oli tavallaan vieressä. Mutta hyvät vaihdot, ehkä hivenen hidas.

Hyppy 9, ihan hyvä hyppy, jäin muutaman metrin päähän esteestä, jotta ehti saada vauhdin hyppyyn. Istui hyvin ja palasi hyvin.

Kokonaisvaikutus 9, tekee mitä käsketään, mutta ei se mikään bortsu ole, eikä sillä bortsun näyttävyyttä ole, olivat tuomarin kommentit. Totta, Ago ei tehnyt kovin näyttävästi, olisin toivonut iloisempaa asennetta siltä, mutta se että se teki ja sillä oli edes vähän kivaa, on jo erävoitto! :)


Yhteensä 183 pistettä, I-tulos, KP, TK2 ja 1. sija !! Ja nokka kohti voittajaa! Super onnellinen ja ylpeä lillukasta <3


Tänään käytiin sitten treenailemassa voivoita.

Aloitettiin ruudulla, hakee merkeille (tyhmä kun opetin merkin ensin), mutta alkaa se jo pikkuhiljaa hiffaamaan asiaa. Naksuteltiin siitä, että haki keskelle.

Liikeestä istuminen, ekalla annoin aika ison avun, hidastin vauhtia. Istui hyvin. Toisella ilman apuja ja istui se sittenkin. Eli tätä ei tarvitse treenata mitenkään erikoisesti. Naksutettiin istumiset.
-> autoon huilimaan

Kaukot, aletaan tekemään takapalkalla, ihan hyvät vaihdot, kunhan en vedätä koiraa namin voimalla. ;) Vahva pohja ja alku siis tekeillä, toivotaan, etten mokaa mitään.

Murheiden kryyni tunnari. Kokeiltiin niin, että namit reunaan, lähetin vinosti ensin nameille ja siitä haistelemaan kapulat. Vire korkealla, vinkui ja meuhkasi, otin seuraamista ja rauhottui. Lähetin tunnareille, Ago unohti namit matkasta, maistoi ekaa, jätti. Maistoi tokaa, jätti. Haisteli kolmannen, jätti. Haisteli oman (jonka päällä vähän namia), jätti. Haisteli viimeisen, jätti. Palasi omalle, nosti, tiputti ja söi namin ja toi oman ! Tämä ei ole todellista, onnistunut tunnari! Okei, maisteli, mutta se on varmasti nopeasti pois kuvioista. Sai tästä palkaksi kissanruokaa. ;) Ja jätettiin siihen. :)
Toivoa siis on! :)

Kommentit