Ikäväl on ikävä tapa sisältä ruoskia

Jos ei volina inttileskiydestä kiinnosta, skippaa tämä ! (löytyy sitä koiramaisempaakin kirjoittelua lopusta)

Nyt on tämä tyttö ollut muutaman tunnin inttileski ja aika kamalalta tämä tuntuu. Muistan kun joskus ajateltiin, että armeijahan on helppo nakki, kaukosuhteestahan tämä lähti. No syksystä eteenpäin ollaan oltu kuitenkin lähes päivittäin yhdessä, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta, joten aika iso paukku se sitten kuitenkin on. Onneksi Veikko on kuitenkin ihan tässä Lappeenrannassa, melkein huutomatkan päässä, joten sen suhteen ei huolta ole, iltalomilla nähdään varmasti. :) Pahinta on varmaan se, ettei kulta ole 24/7 tavoitettavissa, niinkuin ennen. Se ei toki estä mua pommittamasta viestejä tunnin välein, varmaan tosi rasittavaa, mutta annan itselleni sen vapauden. :D
Itse kävin sotilaspojan saattamassa paikan päälle, kiitos työnantajalle, joka antoi koko päivän vapaaksi, jotta saatiin viime hetket viettää yhdessä! :)
Tästä se nyt sitten lähtee, katsotaan täyttyykö tämä blogi vain mun itkuvolinoista vai pitääkö se pistää ihan uusi blogi intti-itkuille. Jos ajatellaan positiivisesti, niin tämä varmasti vahvistaa suhdetta ja tuleepahan toivottavasti treenattua Agoa kevään kisoihin. :) Täältä tullaan voittaja!


Sitten vähän koiramaisempiin aiheisiin, kävin Ullan apuna käyttämässä pennut silmäpeilauksessa ja yleisessä tarkastuksessa päivällä. Kaikki pennut todettiin terveiksi ja hyvin reippaiksi tapauksiksi. Ikävä kyllä yhdelle pennuista oli tullut matkalla paha olo ja oksennukset olivat tulleet boksiin kaverin päälle. Tarkoitus olisi vielä käydä pentuja katsomassa, onneksi niistä 2 jää Lappeenrantaan, toinen Ullalle itselleen ja toinen menee yhdelle nuorelle, eli näistä kuullaan vielä! :)
Jospa se omakin pentu vielä tänä vuonna tulisi. Ainakin olen löytänyt hyvän, mukavan ja luotettavan kasvattajan, välimatka vain on vähän pitemmän sorttinen. :)

Kommentit

  1. Moi. Vai että nyt olet sitten leski immeinen:) No on siinä hyvätkin puolet. Valtio pesee ainakin kalsarit ja sukat ;)) Kiitos avusta Jenni! Nyt loppu tuo siunkin ruikutus ja reenit alkakoon? Mites olisi se reenivihon täyttö jo loppuviikolla? Retulle pitäis ottaa tunnari ja ruutu;D

    VastaaPoista
  2. Juu ei mitään, nyt vaan treenaamaan! Miuta saa ja pitää potkia ylös ulos ja lenkille(=treenaamaan)! :)
    Juu Agolle kans ruutu ja tunnari tehotreeniin NYT!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti