Etkä sä hymyile, vaan söpösti irvistät

Loppuuko tämä kylmyys ikinä? Alkaa jo masentaa, kun mitään ei tarkene tehdä ja autokaan ei tahdo toimia. Elän kuitenkin edelleen siinä uskossa, että ensi viikolla tulee kevät, pakko on tulla, onhan kuitenkin jo maaliskuu.
Ago on jo lähes rasittava tuon noutamisneuroosinsa kanssa. Se kantaa kaiken minkä löytää ja tuo joko minulle tai äidille. Aluksi oli ihan hauskaa, ei enää.


"Tässä ois nyt tää partiohuivi" (pikkuveli harrastaa partiota)

Kaukoja ollaan tehty kotosalla, tänään yritettiin ulkona, mutta liian kylmää, ei tuu mitään. Tai tuli nyt jotain, mutta maahanmenot ja istumiset vajaita, palelee pientä pullukkaa.

Ensi viikolla hieronta ja maaliskuun lopulla fysioterapia, akupunktio taisikin sitten olla huhtikuussa. Eli taas hyvin terveydenhoito painotteista. :)

PS. Tää tahtoo pennun!
PPS. Mahdollisen pennun isä todettiin toistamiseen silmistään terveeksi. :)

Kommentit

  1. Moi. Vai pennun..Hymm. Voit lainata Salamaa ,jos tulee liian kova pentu kuume. Kyllä se sillä sitten lähtee! Usko pois. No oikeasti oishan se pentu aika kiva, kun sattuu olemaan ,niin hyvistä vanhemmista. Ei siunkaan tartte junnata sitten 4 vuotta samassa luokassa ,kun olet jo sen ikäsen kanssa TVA :)) Sunnuntaina nähdään..Ulla

    VastaaPoista

Lähetä kommentti