You better be lost. This is my corner! 
Torstaina kotiuduttiin maalta ja pikkuhiljaa alkaa Agokin päästä normaaliin päivärytmiin.
 
Tänään käytiin pihalla treenailemassa ruutua, jääviä ja metskua.
Ruudussa tapahtui valtava harppaus eteenpäin! Taas nähtiin miten pitää miettiä sitä miten saisi sen oman koiran oppimaan. Eli tein aitakepeistä ruudun nauhat ja Ago tajusi heti hakea ruudun keskelle! Välillä yritti oikoa ja jäädä väärään paikkaan, mutta korjasi kyllä käskystä ja ilman. Otettiin kolmesta suunnasta, eikä ongelmia. Loppuun tehtiin vielä merkkien kanssa, ei ottanut merkeistä häiriötä vaan haki nimenomaa "nauhojen" sisään. Ehkä tämä ei niin toivotonta olekaan! :)
Metskussa haettiin vauhtia menemiseen ja nostamiseen, sekä suoraa perusasentoa. Ja vauhtia olikin palautukset vaan ravilla. Perusasennotkin teki nyt suorana ja oikealla paikalla. Eli palautukseen pitää keksiä jotakin, jotta olisi vauhtia.
Jääviä taas istumisen hassulla painotuksella, ekalla vain kyykkäsi, toisen teki hyvin. Maahanmeno ok, istumisessa meni maahan, toisella oikein. Ja loppuun vielä seisominen, joka myöskin hyvä. Tarkoitus oli siis vähän katsoa, että kuunteleeko yhtään mitä sanotaan vai tekeekö arvalla. Ja välillä taisi vähän tehdä veikkaamalla. :)
 
Kaiken kaikkiaan jäi hyvä mieli treenistä, teki motivaatioituneena ja ruudun harppausaskel kyllä nosti mielialaa kummasti. Ehkä tämä tästä. :) Pitää illalla vielä treenata kaukoja, niihin pitäisi kai joskus saada sitä matkaa..
 

Kommentit

  1. Moi. Kun otat matkaa muista palkata ekasta noususta ja jätä siihen asentoon ja siirry itse. Jatka kakeja edelleen. Aina palkka ekasta noususta!!! Ota vaikka I ja palkka ja jatka siitä ja palkka lopussa perusasennossa. Ota ekaksi matkan pituus ja vain kaksi asennonvaihtoa vaan..Ulla

    VastaaPoista

Lähetä kommentti