Anna mun nostaa sut pilviin, sillä enkelit tekee niin

Potkua löytyy taas :)

Käytiin eilen taas missikisoissa, esitin Agon lisäksi espanjanvesikoira Luken. Lukella oli vähän mammaa ikävä, mutta oli perroksi yllättävän reipas, ei se mua tai tuomaria pelännyt, olisi vaan tahtonut omistajan luo. Seisoi siis ihan sievästi, mutta liikkuminen vaatii vielä vähän treeniä. Tuloksena punainen nauha ja päästiin aika pitkälle punaisten pentujen kehässä jatkoon. Ei huono ensi esiintyminen :)
Ago esiintyi luonnollisesti isoissa, saaden punaisen. Viime viikon hulabaloo oli muisto vain, nyt piti välillä tsempata, että Ago jaksoi heiluttaa häntää. :) Punaisten kehässä päästiin sitten jatkoon ja sijoituksillekin, tuloksena siis PUN1 ja menolippu BIS-kehään. Agosta on tullut oikea kehäkettu. :) BIS-kehää odoteltiinkin jokunen tovi, mutta kannatti odottaa, tuloksena BIS4, eli match shown neljänneksi kaunein koira. ♥ BIS-kehässä esiintyminen alkoi jo hiipua, mutta kyllä parhaansa yritti. Ja taas kehuttiin kuinka hyvin liikkuu. :) Töitä sen liikkumisen eteen on kyllä tehtykin!

Tavattiin mätsärissä myös toinen lagotto, jonka omistajalle yritin hätäisesti kiireessä vähän neuvoa trimmaamisesta ja esittämisestä. Esiintyminen sujui ainakin hyvin loppukehässä, sen vähän mitä näin. Harmi ettei enempää ehditty jutustelemaan, toivottavasti en antanut itsestäni kovin töykeää kuvaa. (jos luet tätä, niin laitappa spostia, voidaan katsoa sitä esittämistä ja trimmaamista enemmänkin!)

Luke, joka on keskittynyt korvien kasvattamiseen ♥
Kuvat Johanna Lyijynen
Kommentit

Lähetä kommentti