Kuuntele sun sydämesi ääntä, älä anna sen vaimentuu, laimentuu, taipuu ku puu

Blogi viettänyt taas hetken hiljaiseloa, ollaan saatu mm. tunnustus-haaste Veeralta.. :)


Tunnuksen saaneen pitää;
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Kiitos Veeralle, haasteen saa ottaa vastaan kuka haluaa, tutut se onkin jo aikalailla kiertänyt.
Sitten satunnaisiin tunnustuksiin...
1. Olin kirjoittanut jo muutaman tunnustuksen, kunnes onnistuin kadottomaan ja tuhoamaan ne... Niiiin minua. :)
2. Se oli 12-vuotis syntymäpäiväni kun sain lupauksen omasta koirasta.. Nyt elämää ilahduttaa maailman paras valko-oranssi otus.♥
3. Pentu tuli taloon osaksi siksi, etten joutuisi pahoille teille ja huonoon seuraan.. Vaan onko tuo koiraihmisten seurakaan aina parasta mahdollista.. ;D
4. Tuo otus jaksaa yllättää. Vieläkään en ole varma onko se vähän yksinkertainen vaiko kovin fiksu. Esimerkki löytyy täältä.
5. Agon pitäisi aloittaa vielä tämän vuoden puolella kaverikoiratoiminta. "Testi" ollaan jo suoritettu ja olen itse käynyt ensimmäisellä tutustumiskäynnillä ilman koiraa, vielä pitäisi toisella käydä ja sitten päästään tositoimiin.
6. Ago tykkää suolistaa pehmoleluja. Varsinkin nyt kun kaikki treenit alkavat olemaan jo talvitauolla ja lagoton elämä on tylsää. Ei niin fyysisiä temppuvinkkejä otetaan siis vastaan.
7. Ago vihaa kameraa. Tai ei ainakaan pidä kuvattavana olemisesta. Se näyttää niin kyllästyneeltä kuin koira voi vain näyttää, samalla näyttäen hyvin epäkuvaukselliselta. Valiokuvienkin ottaminen oli hieman haastavaa..
8. Seuraavaa koiraa ollaan katseltu jo pidemmän aikaa, mutta vielä ei ole Sitä Oikeaa tullut vastaan. Lisäksi vastoinkäymisiä on ollut enemmän ja vähemmän. Mutta hyväähän kannattaa odottaa?

Kuvat Heidi Tuominen, Pasada KyKommentit