Kotiutumista

Ensimmäinen päivä vietetty kotona pentujen kanssa.
Saakohan Suomesta mistään noin rautahermoisia pentuja, varsinkaan jos ne ovat eläneet elämänsä ensimmäiset 3 kuukautta ihan "eristyksessä". Ei siis ole tarvinnut katua karvakorvien tuontia.
Tänään pentuja kävi katsomassa mun vanhemmat, veli ja kummityttö, Colombo meni tosi reippaasti 3-vuotiaan Inkan luokse ja hyppäsi vasten pusuttelemaan (pitäisköhän tuota vasten hyppimistä alkaa kitkeä :D). Myös Vespucci tutustui tulijoihin reippaasti. :)
Myös Heidi ja Petri piipahtivat, uniset pennut menivät heitäkin vastaan ihan reippaina, Colombo jälleen etunenässä. :) Heidi kehui molempia hyvähermoisiksi ja sitä ne ovatkin myös omasta mielestäni. :)

Pennut ovat oppineet menemään pissalle keittiöön, tänään on yhdet pissat tulleet Colombolta makkarin puolelle, muuten ovat osuneet ulos tai keittiöön ja keittiössäkin aika hyvin papereille. Fiksut magnustit. <3

Tänään nähtiin myös ekat vieraat koirat, yksi ohitettiin läheltäkin. Ikävä kyllä vastaan tullut tipsu ei ollut kovin hyvä käytöksinen. Molemmat pennut vähän jänskäilivät ja yritettiin mennä vaan mahdollisimman nopeasti ohi. Vespucci palautui jännityksestä hieman nopeammin.

Colombo
Vespucci
Molemmissa pennuissa on hyvät ja huonot puolensa, mutta hiljalleen päätös on muotoutumassa. Helppo se ei missään nimessä ole ja ekat itkutkin on jo itketty. Vaikka tietää että pentua odottaa varmasti paras mahdollinen koti, on molempiin ehtinyt kiintyä jo kovasti.

Kommentit

  1. Voi mitä ihania italianpalleroita :D
    Ja kaikki Hildan pennut on aina olleet niitä 'rautahermoisia lagottoja' jotka ei kyllä pelkää mitään tai ketään. Dinokin on sellainen touhospanieli että ei kyllä ujostele ja pienistä säikähdyksistä toipuu nopeasti.

    VastaaPoista
  2. Ihania kavereita ja varsin hassu turkkisia:) Tuo on varmaan pentuväri vaalea ja muuttuu aikuisena?Uskon Jenni ,että sie teet oikean päätöksen! Ainahan voi Veikolle sen sohvakoiran antaa siitä toisesta pennusta :)Sano sille ottajalle ,että se toinen hävisi ;D Ulla

    VastaaPoista

Lähetä kommentti