Joulupukki matkaan jo käy..

Tämä kertookin kaiken!
Niin se tuli taas joulukuu. Lumesta ei tosin tietoakaan ja oma joulukalenterikin uupuu vielä, kaupan hyllyt ammottivat tyhjyyttään kun eilen yritin suklaakalenteria etsiä. :D Myös joululahjojen kanssa ollaan vielä alkutekijöissään, yksi lahja hankittu äidille. :)

Agon vointi on ollut hyvä ajankohtaan nähden, kiitos leutojen kelien. Tiistaina oli poskihampaan poisto, joka meni kai ihan hyvin. Leikkaus kesti aika pitkään ja illalla oli pahoinvointia, mutta eilen oli entistä iloisempi karvakorva vastassa kun Veikon kanssa käytiin toipilasta katsomassa. :) Temppuiltiin vähän kaukoja ja kumartamista, kyllä Lilla on niin hieno, että ihan herkistyy.

Viime viikonloppuna oli LPKY:n pikkujoulut, oli todella mukavaa, ruoka oli hyvää, juoma oli hyvää (vaikka itse olinkin autolla liikenteessä) ja seura oli tottakai parasta mahdollista! Pakko sanoa, että olen superylpeä Kepostani, koira-aliaksessa oltiin toisia! :) Purupatukka ja karenssi tuottivat hieman ongelmia, mutta muuten kyllä tykitettiin hienosti. :) Veikko yllätti (positiivisesti) vielä kotimatkallakin mäkkärin autokaistalla, kun alkoi väittelemään Petrin kanssa koiran kouluttamisesta hiljaiseksi naksuttimella. Eli naksautetaanko silloin kun koira on hiljaa vai silloin kun se vielä ulvoo/haukkuu. Jotain on sillekin vissiin jäänyt mun treenien seuraamisesta mieleen. ;)


Viikonloppuna on messarin näyttely ja Agokin tulee meille hoitoon ellei me mennä mun vanhemmille hoitamaan sitä. Veikko saapi pärjätä päivät keskenään koiran kanssa. Veikkauksia montako sataa grammaa koira lihoaa viikonlopun aikana...? ;)

Kommentit