Ikää tulee lisää, milloin tulee viisaus?

Rossi 5kk

Ei niin oikeaoppinen seisotus :D

Rossin liikkeitä
Rossi täytti tällä viikolla 5 kuukautta, johan se on iso mies! Mitat olivat n.38cm ja n.9kg. Eli kovin pieni poika on vieläkin. Kutina ja hilseily jatkuu edelleen, kai se on eläinklinkalle ensi viikolla suunnattava.


Pikkuhiljaa alkaa poseeraaminenkin sujua
Tällä viikolla ei käyty agitreeneissä pakkasen ja auton puutteen takia. Saa nähdä kuinka huomisten tottelevaisuustreenien käy.
Kotona ollaan naksuteltu seisomista. Alkaa jo hyvin hiffaamaan, tosin luulee, että tarkoitus on tuijottaa samalla lattiaa. Häntäkin vatkaa vimmatusti. :) Pitää muistaa pitää treenit lyhyinä, jos ne venyvät liiaksi, lötkähtää pentu lattialle makaamaan ja katselee kulmiensa alta. :D
Leikkiminen sujuu kotona hyvin, jossei lasketa sitä, että kolina vaan käy kun hampaat lentelevät pitkin lattioita. Edelleen 3 kulmuria kiinni, odotellaan niiden irtoamista.Tänään käytiin ampumassa ensimmäisen haulikolla. Pojat menivät vähän kauemmas pellolle ja ampuivat 4 laukausta. Ensimmäisen sain nauhalle, loputkin oli tarkoitus saada, mutta jostain syystä kamera oli lopettanut nauhoittamisen.
Ensimmäistä laukausta kuunteli, muiden aikana touhusin pennun kanssa, eikä se häiriintynyt laukauksista leikin aikana. Oikein reipas pentu. :)

Kommentit

Lähetä kommentti