I'm big boy now

Rossi 2kk (Italiassa)

3kk

4kk

5kk

6kk
Vaikka kuinka itsestä tuntuu, ettei tuo pentu ole juurikaan kasvanut, niin kuvat kyllä puhuvat puolestaan. Ja käytös, Roms nostaa jo komeasti koipea! Sisäsiisteyskin alkaa olemaan hallinnassa, työpäivät ja yöt pärjää hyvin, jos jotakin sisälle tulee, saa yleensä syyttää vain itseään.

Tällä viikolla ollaan käyty kaupungissa kauppakeskuksessa ja hississä. Vähän Rossia jännitti, mutta urheasti se selvisi. Seuraavan päivän juna-asema olikin hurja juttu. Junaa ei pelännyt, mutta matkalaukkuja vetävät ihmiset olivat hirveän hurjia. Edelleen olisin täysin valmis hyppäämään tämän mörkövaiheen yli, mutta ehkä se siitä..

Käytiin Ullan kanssa treenaamassa ABC:lla tiistaina. Rossi teki seuraamista, sujui yllättävän hyvin vieraasta paikasta ja häiriöstä huolimatta. Pentu on ihanan tosisssaan treenatessaan, sen karvanaamalta loistaa ihailtava ilo ja se on valtavan ylpeä itsestään, kun saa tehdä ja yrittää. Sivulle tulossa Rossi saattaa esim. änkeä jalkojeni väliin istumaan naamallaan vinkeä virnistys. Höpsö pentu. Käännökset sujuivat hyvin, toki tarvitsee apuja, mutta pohja on hyvällä mallilla.
Hyppyä otettiin matalana, Romps hyppäsi hienosti. Ei pelännyt estettä. :)
Aloitettiin jo paikallaan istumisen harjoittelu. Välillä kävin palkkaamassa, välillä kutsuin luokse. Aina ei pentu malttanut odottaa, mutta mitä varmemmin käskin ja jätin pennun, sitä varmemmin se jäi istumaan paikalleen. Kotonahan tätä ollaan treenattu jo ruokakupilla, voin mennä piiloonkin, Rossi istuu nakutettuna kupin luona.
Leikkiminen ei oikein sujunut vieraassa paikassa. Lelut kyllä kiinnostaa, jahtaa yms, mutta ei taistele samalla moodilla kuin kotona. Aikaa, aikaa ja vielä vähän lisää aikaa. :)

Kommentit