Lyhyesti ja ytimekkäästi

Hups, taas on päivittäminen jäänyt. Pariin viikkoon on sisältynyt parit hienot tottistreenit, yksi ryhmänäyttely ja Rossin debyytti näyttelykehissä.
Tokotreeneistä en juurikaan muista, mutta pentu yliyrittää seuraamisessa. Parempi niin, kuin se että perässä pitäisi vetää. :)

Eilen kävin Savitaipaleella esittämässä Luke espanjanvesikoiran. Romps oli mukana turistina ihmettelemässä maailmaa. Pentu oli yllättävän reipas ja tottistelikin oikein pätevästi.
Luke esiintyi oikein edukseen, tällä kertaa kuitenkin turkin väri tiputti palkintosijaa ja tuloksena EH3 todella hyvällä arvostelulla. Tästä on taas hyvä jatkaa. :)
Illalla aloitin Agon turkin ajelun, nyt on koivet ajeltu, aikaa meni yli 2 tuntia. Ihan törkeän hidasta hommaa ja Agoa ärsyttää ja ahdistaa, varsinkin kun pentu pomppii päällä "JEE MITÄ TEETTE, JEE MIKSEI MUA AJELLA, JEE MULLA ON LELU" Pennut

Tänään Rossi kävi ensimmäisessä match showssaan. En edes muista milloin olisin jännittänyt mätsäreitä, nyt hyvä kun nukutuksi sai. :D Pentu käyttäytyi kuitenkin hyvin, seisoi varsin terhakkaasti ja antoi tuomarin tutkia ongelmitta. Rossi ei juuri vieraista välitä (outoa Agon jälkeen!), mutta nyt heilutti jopa vienosti häntäänsä tuomarille. Liikkuminenkin meni suurimmaksi osaksi hyvin, välillä piti hyppiä, kun oli KIVAA. :) Saatiin punainen nauha. Pentuja oli liki 50 ja punaisten kehässä ei enää pärjätty. Hyvin Romps kuitenkin jaksoi, vaikka mätsäripaikalla aikaa menikin 3 tuntia ja koko ajan oli mukana menossa. Ehkä ensi kerralla me jo sijoitutaan. ;) Johanna otti kuvia meidän kehästä, niitä odotellessa. :)

Kommentit

Lähetä kommentti