Teinistä saakka oman reittinsä valkkaa, silti välil miettii kuka peilistä stalkkaa

Blogi viettänyt hiljaiseloa, mutta niin on muukin koiraharrastus. On ollut märkää ja pimeää, 5 viikkoa iltavuoroa (11-19), niin eipä siinä ole paljoa ehtinyt. Helpotusta ei ole luvassa, pikkuhiljaa kai iskee joulukiirus päälle ja viikonloppuna on messarikin. :) Noh, mulla on lähes tulkoon joululoma kun vapaapäivät sattuvat kivasti niin, että joululle tulee 6 päivän vapaaputki :)
Kuvia en saanut liitetty blogiin ollenkaan, kun on kuulemma tallennustila täynnä. Kääks :(

Jokatapauksessa, yksi jälki ehdittiin ajaa ennenkuin lumet tulivat. Tein pitkän jäljen oikeaan ryteikköön, oli vaikka mitä hirven jätöksistä muiden ihmisten jälkiin ja pariin ojan ylitykseen. Lisäksi jälki sai vanheta tunnin, kun käytiin Rompposen kanssa tekemässä lenkki odotellessa.
Noh, edelleenkään ei moottorin puutteesta voinut valittaa. Mentiin tukkaputkella ja välillä varmaan jossain jäljen vieressäkin, mutta kyllä päästiin paikasta A paikkaan B. Ojan ylityksestä olen superiloinen, Rossi ei epäillyt hetkeäkään vaan meni ojan yli ja jatkoi matkaa niinkuin pitikin.
Eli malttia, malttia ja vielä lisää malttia. Voi muuten jäädä kepit metsään... Noh, jälki jää kuitenkin hautumaan ensi kevääseen, tässä on koko talvi aikaa rakentaa tottista BH-koetta ja tokokokeita varten.

Kotona ollaan tokoiltu nouto sujuu jo ihan kivasti. Paljon muuta ei olla tehtykään. :D
Viime viikolla käytiin Ullan ja Nean kanssa treenaamassa jäähallilla. Ilma oli ihan karmea, oli kylmä, tuuli ja lunta tuli välillä vaakatasossa, hetkittäin tuntui kuin olisi ollut aavikon hiekkamyrskyssä, kun kenttä pölisi.
Roms teki viimeisenä ja virtaa oli ihan riittämiin. Alkuun leikitin ja sitten seuraamista. Rossi oli tätä mieltä BoiNG BoiNG BoiNG. Ulla neuvoi olemaan itse tosi tiukkana ja se toimikin. En voi kuin päivitellä miten erilaisia Ago ja Rossi ovat. Agoa kohdeltiin kuin kukkaa kämmenellä, Rossille pidetään armeijakuria, vasta sitten se viitsii tehdä töitä ja keskittyä. Seurautettiin varmaan kilometrin verta pitkin jäähallin parkkista. Onneksi Roms kestää paljon ja pitkiä toistoja, oikeastaan paranee vaan. Kyllä sieltä löytyi hieno seuraaminen kun ensin kaiveli.
Noutoa, Ulla opetti meille seuraamisleikkiä. Tai ainakin yritti, en tiedä kumpi meistä oli siinä huonompi, minä vai Roms. Todennäköisesti minä. :D Idea kuitenkin ymmärrettiin ja harjoituksia jatketaan.
Lisäksi liikkeestä maahanmenoa ihan alkuopetuksen kautta, koska tekniikka huono, menee siis istumisen kautta. Muuten Rossilla on hieno maahanmeno, mutta seuraamisen yhteydessä tökkii.
Loppuun paikkamakuu Riinan ja Salaman kanssa. Tämä on selkeästi vaikein kisoja ajatellen. Eihän se vaatisi kuin treeniä, mutta kun ei vaan itse saa aikaiseksi. Argh!

Tänään käytiin katsomassa tokokoetta, Roms oli reipas turisti, kävi haistelemassa vieraita, mutta pääosin pönötti mun vierellä rauhassa. Kyllä PomPom on vaan hieno <3 br="br">

Kommentit

  1. Teille on tunnustus meidän blogissa ! Ja toivottavasti ehin nähdä Rossin messarissa :)
    - Oona&co

    VastaaPoista
  2. Täytyy varmaan alkaa yhdessä treenaamaan tota paikkamakuuta...

    VastaaPoista

Lähetä kommentti